Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

frigider bosh

iod2

Postări Recomandate

sa traiti, are cineva schema la frigiderul bosh KSU326001E/61 FD8106. cam asta e tot ce scrie pe eticheta, defectul consta in neindicarea temperaturii la partea de congelator si nu pot sa ii reglez eu pana la cat sa mearga,

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iod2

11

• raileanu florin

5

• realconstruct

2

Combina ta este NO-FROST. Este posibil sa ai probleme cu senzorul de temperatura. Poate ca ai gheata la contacte sau este decalibrat. Daca senzorul este OK atunci problema este din placa electronica.

Link spre comentariu

pe placa am masurat cam tot ce am putut cu aparatul de masura.....o sa vad senzorul, dar daca senzorul nu merge, nu ar trebui totusi sa se aprinda macar un led la partea de congelator?

Link spre comentariu

el merge, cu senzor in el de temperatura am in jur de -15 el poate si mai mult, dar pe afisaful pentru concelator nu am nici un led aprins..... doar pe treaba de frigider am control asupra temperaturi.......

Link spre comentariu

indicatorul de temperatura pentru congelator nu functioneaza.....nu are treaba cu contactele de la usa,,,,si cum nu imi indica nici nu pot sa reglez temperatura..........

Link spre comentariu

am inteles ca nu indica .eu team intrebat de acel contact stiu ca la unele bosh-uri se stinge cind usa e deschisaasa miau venit si mie la magazin din germania ia dat mesteru cam greu de cap o sa il intreb niine cam ce e de vina la altau

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări