Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dvd player Panasonic DMR E85H

Postări Recomandate

Buna. Am arse 3 piese dintr-un dvd player Panasonic DMR E85H.Un regulator de tensiune sau ce e , ca nu stiu sigur STR G6353 , o dioda T3D si 43 sub o liniuta.Dioda banuiesc din ce am citit ca este zener. O alta dioda minuscula lipita de aparate speciale pe care scrie 2.A, sau 2,A , nu se vede bine nici sub lupa.Dioda T3D 43 la masurarea pe multimetru digital pe dioda nu indica nimic in nici un sens, iar pe ohmetru nu indica nimic pe nici o scala, iar cealalta dioda arata scurt in ambele sensuri.Ma intereseaza daca ma puteti ajuta cu un echivalent pentru fiecare.Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex26

3

• Relav

1

Top autori în acest subiect

• 11 luni mai târziu...

intr-un final am reusit sa cumpar STR G6353 , dar nu stiu ce sa folosesc in loc de aceasta dioda T3D si imediat langa e scris 43 cu o linie deasupra. Am atasat o parte din schema .Dioda e trecuta D005 si vad ca pe schema e scris ST3D200.Am gasit acest articol D005 is listed as type ST3D200, it is a special type of Zener diode with another diode built in, effectively they are in series both anode to anode (back to back) with the Zeners cathode to IC001 pin 1 Daca sunt 2 diode legate in serie cu anodul comun, cum as putea verifica dioda mea, pentru ca masurata pe diode nu indica nimic in nici un sens , practic nu este in scurt , dar ar trebui sa indice ceva?Cu respect.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări