__farad__ Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Am un aparat de sudura Telwin linear 500, salvat de la dezmembrare. Lasind la o parte rugina si miezul intepenit, principala problema este ca cineva a incercat probabil sa repare vreun scurt sau altceva, taind in nestire fire si o spira din primarul trafului de forta. As vrea sa-l repun in functiune, dar am mare nevoie de o schema a lui, ca sa-l pot aduce la parametrii initiali (macar o schema aproximativa, ceva detalii despre constructia lui).Si o intrebare legata de repararea acelei spire taiate: daca o cositoresc cu atentie sa nu ating restul bobinei (macar atat lucru stiu, nu cu fludor, ci cositor de instalatii termice pt ca are temperatura de topire ceva mai mare), ar functiona sau se va desprinde in functionare? Alta idee era sa folosesc o regleta cu doua suruburi, dar nu stiu daca va rezista la curentul absorbit (nu am vazut mai mari de 40A care sa se potriveasca scopului pt ca nu am prea mult loc si sarma sa pun una mai mare ca gabarit).Multumiri pt orice sfat sau idee. Link spre comentariu
__farad__ Postat Februarie 27, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2012 Nici o idee, nimic? Ca daca nu o pun pe picioare in scurt timp nu mai am ce pune deloc ca o mananca rugina de tot Si parca mi-ar pare rau, ca se vede ca e "batos" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum