ste7 Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Buna tuturor ,poate sa-mi spuna cineva daca se poate debloca telefonul fara codul IMEI ?Spunea cineva ca trebuie tel desfacut . Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 despre ce telefon este vorba ca sa stim si noi de ce vorbim sau la ce sa ne gandim Link spre comentariu
george_bc Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 daca nu are IMEI atunci este un telefon fix Link spre comentariu
ste7 Postat Februarie 26, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2012 NU nu este un telefon Sagem sg341i am auzit ca se pune un dispozitiv in locul simului se desface telefonul nu stiu cred ca e vrajeala Link spre comentariu
wally_gatter Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 tastezi *#06# si trebuie sa-ti arate IMEI-ul ..... Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 NU nu este un telefon Sagem sg341i am auzit ca se pune un dispozitiv in locul simului se desface telefonul nu stiu cred ca e vrajeala daca este sagem se decodeaza nitel mai interesant am vazut odata undeva Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 NU nu este un telefon Sagem sg341i am auzit ca se pune un dispozitiv in locul simului se desface telefonul nu stiu cred ca e vrajeala Nu se poate debloca pe bază de imei, dar se poate rezolva la un service gsm fără a fi nevoie de tornado sim, turbo sim sau alte ţigănii. Link spre comentariu
unchiujim Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 daca nu are IMEI atunci este un telefon fix sau poate are IMSI si e telefon mobil CDMA Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum