Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa video Dell Precision m65

Vizitator ingkissrobert

Postări Recomandate

Vizitator ingkissrobert

Salutare!Am un Dell Precision M65 la care a aparut problema de placa video. Am incalzit procesorul video respectiv ramii care apartin de partea video si merge din nou. Din cate am inteles aceasta este doar o solutie temporara. Din cate am mai vazut pe net sunt service-uri care repara astfel de probleme dar la preturi piperate. Aveti idee dupa o inlocuire de gpu si rami cat functioneaza? Faceti careva din voi la preturi bune? Ori stiti vreun site de unde se poate gasi placa de baza pt acest model?Pentru cei care faceti service de laptopuri, exista posibilitatea ca sa se potriveasca placa de baza de la un model la celalat pentru cazul meu, precision m65?Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spammer

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Da, da si iar da... ceea ce i-ai facut tu placii video se numeste reflow..te tine la noroc pana la 3-6 luni maxim, daca a fost de la chip, faca ai avut o bila de la vreo memorie desprinsa te tine mult... placa de baza nu cred ca ar trebui sa fie prima varianta de uat in calcul, se poate face un reball la placa ta si te poate tine la fel de bine.... Daca te uiti mai sus in topicuri o sa vezi ca este destinat unul reflow-reball... poti vorbi si cu cei de acolo si poate gasesti un pret satisfacator...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări