iclub Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Am nevoie de schema acestui televizor: UNIVERSUM FK882R L236/150 FTZ-Nr. Z391C FTZ-Nr. U191 E un model vechi cu radio FM.Multumesc celor care ma pot ajuta. Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Este ,dar pe ... bani. http://www.universum.owner-manuals.com/ ... ERSUM.html Link spre comentariu
iclub Postat Februarie 26, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2012 Cateva detalii:-circuite integrate putine (TBA560,TBA990,TBA540,TBA530)-baleiaj vertical cu tranzistori 16664R RCA-BO cu tiristori 17032H si 17033R-programator manual Adaug si cateva imagini. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Va intreb,fara suparare,ce vreti sa mai faceti cu acest tv?!?! Sa nu munciti ....in zadar!!! Reparati intr-un etaj si peste 3 zile cade altul!!! E cam ....''batran'' saracutul!!! Eu l-as lasa sa ....''moara'' in liniste;si-a cam facut datoria fata de ....''lumea asta''!! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Este un Körting fabricat prin 1980. Cred ca am aruncat schemele (erau puse pe lateral intr-o punga in televizor). Oricum, inainte de 1989, reparam televizoare color fara scheme dar timpul alocat depanarii era foarte mare.Daca totusi doriti sa-l reparati (tubul era foarte bun la acest sasiu), va putem totusi ajuta. Spuneti cum se manifesta. Link spre comentariu
iclub Postat Februarie 28, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2012 Aveti dreptate,e "batran" saracul dar e oarecum "de colectie". In ce priveste manifestarea defectului am sa revin spre sfarsitul saptamanii cad o sa am timp sa ma ocup de el.Multumesc pentru raspunsuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum