Vizitator gsteph Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 am un odorizant air wick si vreau sa il utilizez cu rezerva de alt "brand". nu merge, detecteaza ca e alt tip de rezerva (precizeaza in instructiuni).in laterala pulverizatorului este un mic pcb, vin 4 sarme din temporizator (2 par alimentari), si pe asta e o capsula mica cu 4 pini si un soi de fanta (ca in foto atasat). nu ma prind ce senzor este: hall sau optic ? chimic?nu mai am nici o rezerva originala ca sa examinez pulverizatorul.are cineva idee cum poate fi pacalit sa accepte alte rezerve?in afara de a face un alt circuit de temporizare.am pus intr-un topic la conditionarea aerului, dar e o chestiune de electronica, de aceea am deschis topic aici. Link spre comentariu
Vizitator gsteph Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 rezolvat. am vazut o rezerva originala.e senzor optic. doua benzi negre pe fond alb aplicate pe pulverizator au rezolvat problema. Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Eu am pus direct bandă neagră peste capul pulverizator; si merge ok Link spre comentariu
tinel Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 La mine a mers doar dupa ce am imitat exact cele 2 benzi negre .Eu am facut cu banda izolatoare ,dar e posibil sa mearga si cu un marker negru ,din cele cu care se scrie pe CD-uri. Link spre comentariu
Deann Postat Iunie 3, 2012 Partajează Postat Iunie 3, 2012 A se pastra pulverizatorul cel vechi... cel mai simplu! Link spre comentariu
Vizitator run4fun Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Nu se potriveste Pulverizatorul vechi original la alte rezerve! Poate doar la unele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum