Miki Spaga Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 am achizitionat acum 1 an o telecomanda well rc 11 w. (in caz ca va intrebati de model).a inceput sa-si cam dea duhul...anumite butoane nu mai merg, iar altele merg foarte greu.am desfacut-o, am dat cu o carpa de bumbac imbibata-n spirt pe placuta cat si pe butoane etc, dar niciun rezultat.la fel ca mai sus...pot sa-i mai fac ceva?Intreb deoarece telecomanda are functie de invatare si am toata linia audio fixata pe ea plus altele. Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Refa stratul de grafit de pe butoane prin pudrare si intindere/presare.Daca au cursa mare,poti apela si la banuti din staniol fixsati cu adeziv. Link spre comentariu
Miki Spaga Postat Februarie 26, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2012 hmmm..poti sa-mi dai mai multe detalii despre procedeul cu grafit?Singurul loc de unde as putea lua grafit e din creioane.pisez mina unui creion?Si te rog sa-mi explici partea cu intinderea si presarea?Cat despre banuti de staniol - banuiesc ca ii lipesc pe partea deplastic si nu pe placuta cu circuite.Merci de postare!incerc acum niste experimente pana la raspunsul tau. Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Merge si cu mina de creion , razui pe butoanele care nu functioneaza ,intinzi cu hartie si sufli pentru a inlatura restul de praf.Si da, banutii se lipesc pe butoane.Solutia este de compromis pana la procurarea altei ... telecomenzi.Succes ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum