Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lada bass auto gen subwoofer genius

paradisio90210

Postări Recomandate

salut ,as dori sa construiesc o incinta de bass pt masina de genul subwoofer genius pt ca imi place la nebunie cum suna ,am statie rockford4600x si un 2 dif uri un mtx si un pioneer,o sa incerc sa ma decid care sa il folosesc dar ideea e cum imi pot face rost de o schema cu difuzorul integrat in lada pt ca mi se pare ca suna demential ...vreun ajutor?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• paradisio90210

3

• liviu

1

• Liviu Ianush

1

• cata_124

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna difuzorul este 25cm 4Ω C-Type Dual Voice Coil Subwoofer (1200W),SpecificationsFeatures TS-W258D4Maximum input power 1.200 WNominal input power 350 WFrequency response 20 - 450 HzLowest resonance frequency 40,5 HzSensitivity (1W/1m) 90 dBWoofer size 25 cmWoofer material Interlaced Basalt / Aaramid Fibre Reinforced IMPP Composite ConeDual 4Ω voice coils: 2 or 8Ω YesVoice Coil bobbin type Phenol resin coated glass cloth bobbinPole Yoke Type Extended and Vented pole yokeMagnets Double-stacked, high powerTerminals Push-typeRecommended sealed enclosure 18,4 - 35,9 litresSurround 3-Layer Fiber Woven Radial SurroundThiele/Small Parameters TS-W258D4Qts 0,58Fs [Hz] 40,5Vas [l] 15,47Vas [ft3] 0,550Xmax [mm] 11,5...acum ma poti ajuta cu calcularea unei incinte de genul celei ale subwooferului de la genius?spun asta deoarece sunt fascinat de felul in care poate sa sune un difuzor aiurea intr o lada facuta calumea,statia la care am sa amplific este o statie rockford fosgate......cu cat primesc detaliile mai repede,o si tai la praktiker sa mi fac lada....mersi

Link spre comentariu

Pi ce vrei tu nu se poate, daca producatorul recomanda o incinta normala inchisa in x volum tu vrei sa faci band pass din ea sau mth ca iti place tie? Daca producatorul recomanda inchisa inseamna asa suna cel mai bine, nu suna ca vrei tu sa il fac in alt mod ca iti place nus ce tip de subwoofer.Daca vrei sa faci cum iti place tie cauta la sectiunea proiecte ca ai sa gasesti acolo subwoofere de tip band pass dar chestia este ca tre sa ai si difuzor care sa se preteze in acel mod, nu asa orice difuzor cumparat din magazin sa il facem cum ne place la fiecare, nu merge asa. Bafta la costruit "LAZI" :da

Link spre comentariu

Poti incerca o cutie bass reflex , daca nu esti multumit , astupi tubul si ramai cu o incinta inchisa , incadrata in normele producatorului.Daca am simulat bine , ar fii cam asa >Incinta 32l , acordata la 43hz si un tub de 8,2cm cu lungimea de 20cm.Spor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări