paradisio90210 Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 salut ,as dori sa construiesc o incinta de bass pt masina de genul subwoofer genius pt ca imi place la nebunie cum suna ,am statie rockford4600x si un 2 dif uri un mtx si un pioneer,o sa incerc sa ma decid care sa il folosesc dar ideea e cum imi pot face rost de o schema cu difuzorul integrat in lada pt ca mi se pare ca suna demential ...vreun ajutor? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 Te decizi pe care vrei sa-l folosesti, si apoi intrebi la obiect! In acelasi timp, vei posta toate datele disponibile ale acestuia, in special modelul... pentru ca marca, nu spune nimic. Link spre comentariu
paradisio90210 Postat Februarie 26, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2012 Buna difuzorul este 25cm 4Ω C-Type Dual Voice Coil Subwoofer (1200W),SpecificationsFeatures TS-W258D4Maximum input power 1.200 WNominal input power 350 WFrequency response 20 - 450 HzLowest resonance frequency 40,5 HzSensitivity (1W/1m) 90 dBWoofer size 25 cmWoofer material Interlaced Basalt / Aaramid Fibre Reinforced IMPP Composite ConeDual 4Ω voice coils: 2 or 8Ω YesVoice Coil bobbin type Phenol resin coated glass cloth bobbinPole Yoke Type Extended and Vented pole yokeMagnets Double-stacked, high powerTerminals Push-typeRecommended sealed enclosure 18,4 - 35,9 litresSurround 3-Layer Fiber Woven Radial SurroundThiele/Small Parameters TS-W258D4Qts 0,58Fs [Hz] 40,5Vas [l] 15,47Vas [ft3] 0,550Xmax [mm] 11,5...acum ma poti ajuta cu calcularea unei incinte de genul celei ale subwooferului de la genius?spun asta deoarece sunt fascinat de felul in care poate sa sune un difuzor aiurea intr o lada facuta calumea,statia la care am sa amplific este o statie rockford fosgate......cu cat primesc detaliile mai repede,o si tai la praktiker sa mi fac lada....mersi Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Producatorul recomanda incinta inchisa cu volum: Recommended sealed enclosure 18,4 - 35,9 litres O sa fac si-o simulare, spre seara, cand dau de timp liber... Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=94281&p=847237 daca e acelasi difuzor nu era bine daca intrebai aici? Link spre comentariu
paradisio90210 Postat Februarie 27, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2012 MA REFEREAM LA FAPTUL CA VREAU SA FIE CEVA DE GENUL.SI MA INTERESEAZA CUM CALCULEZ O ASTFEL DE INCINTA SU CE PARERE AVETI ,CAM CUM O SA SUNE? Link spre comentariu
cata_124 Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Pi ce vrei tu nu se poate, daca producatorul recomanda o incinta normala inchisa in x volum tu vrei sa faci band pass din ea sau mth ca iti place tie? Daca producatorul recomanda inchisa inseamna asa suna cel mai bine, nu suna ca vrei tu sa il fac in alt mod ca iti place nus ce tip de subwoofer.Daca vrei sa faci cum iti place tie cauta la sectiunea proiecte ca ai sa gasesti acolo subwoofere de tip band pass dar chestia este ca tre sa ai si difuzor care sa se preteze in acel mod, nu asa orice difuzor cumparat din magazin sa il facem cum ne place la fiecare, nu merge asa. Bafta la costruit "LAZI" Link spre comentariu
liviu Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Poti incerca o cutie bass reflex , daca nu esti multumit , astupi tubul si ramai cu o incinta inchisa , incadrata in normele producatorului.Daca am simulat bine , ar fii cam asa >Incinta 32l , acordata la 43hz si un tub de 8,2cm cu lungimea de 20cm.Spor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum