Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sa fie cumva scursi acesti condensatori din poza?!

petrica pit

Postări Recomandate

Eu zic ca s-a pus silicon mai subtire pentru ca locul dintre condensator si pcb este unul mai stramt si ca sa intre bine sub condensator, daca va uitati prin jur la restu' de componente e pus silicon mai gros si mai mult pentru e mai mult loc pe linga ele

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pop_ady44

3

• petrica pit

3

• zal

2

• daisarqx

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sau pur şi simplu, trecînd prefabricatul la alt post de lucru pe banda unde se ansamblează, acel muncitor a avut silicon diferit decît cel de dinaintea lui. Nu trebuie să-i bănuim de cine ştie ce inteligenţă, sau secrete de fabricaţie.

Link spre comentariu

poi posibil sa se fi facut ceva modificari in fabrica dupa CTC finalpoate la chinezoi nu-i placura cum mere :rade: :rade:

:bataie Te rog, sa nu-mi mai faci amplificatorul chinezarie. Este un amplificator auto DIRECTED 750D (firma e americana), mono clasa d, 600wx1/1 ohm, 400wx1/2 ohmi, 275wx1/4 ohmi. Are ca finali 8 mosfeti irf640, iar pe partea de alimentare are 6 mosfeti 50n06. :dans:Asa arata el pe dinafara.

post-55562-139829392519_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări