Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cuptor cu microunde Whirlpool

Windows

Postări Recomandate

Am un cuptor cu microunde Whirlpool, model MW204, de vreo 8 ani, cred... Ieri m-am decis sa-l desfac, sa-l curat deoarece, ocazional mai scotea scantei in partea de sus, la imbinarea tablei de inox cu restul cuptorului. Deasupra tablei perforate de inox are 2 rezistente de 50W pentru grill. In acea zona era foarte murdar , cuptorul folosindu-l aproape zilnic. L-am curatat foarte bine si totusi dupa cam 1 minut jumate, 2 minute de incalzire incep scanteile in zona de imbinare. A ars si vopseaua in zonele alea. Din ce cauza ies scanteile alea?post-58460-139829391127_thumb.jpg

post-58460-139829390878_thumb.jpg

post-58460-139829390881_thumb.jpg

post-58460-139829390885_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Windows

3

• dumitru_a

2

• goguboeru

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acolo aveti niste rezistente de incalzire pentru functia grill , contact imperfect in mufa (legaturile rezistentelor) posibil papuci electrici decaliti datorita incalzirii, verificati daca pe functionare numai pe microunde mai apar acele scantei

Link spre comentariu

Curata foarte bine tot ce e innegrit sau chiar un pic afumat .Dar curata sa nu mai ramina nici o urma de negru sau afumat. Daca nu poti curata acopera zonele cu orice vopsea,chiar si oja,dar toata zona atacata si in plus 5 mm .Mie asa imi facea chiar si capacul de mica ,pina nu am curatat toata negreala nu s-a potolit.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări