Windows Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 Am un cuptor cu microunde Whirlpool, model MW204, de vreo 8 ani, cred... Ieri m-am decis sa-l desfac, sa-l curat deoarece, ocazional mai scotea scantei in partea de sus, la imbinarea tablei de inox cu restul cuptorului. Deasupra tablei perforate de inox are 2 rezistente de 50W pentru grill. In acea zona era foarte murdar , cuptorul folosindu-l aproape zilnic. L-am curatat foarte bine si totusi dupa cam 1 minut jumate, 2 minute de incalzire incep scanteile in zona de imbinare. A ars si vopseaua in zonele alea. Din ce cauza ies scanteile alea? Link spre comentariu
dumitru_a Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 Acolo aveti niste rezistente de incalzire pentru functia grill , contact imperfect in mufa (legaturile rezistentelor) posibil papuci electrici decaliti datorita incalzirii, verificati daca pe functionare numai pe microunde mai apar acele scantei Link spre comentariu
Windows Postat Februarie 25, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2012 numai pe microunde il folosesc, nu apar scantei decat in locurile indicate Link spre comentariu
dumitru_a Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 cred ca incinta cuptorului se manifesta ca o cusca faraday curatati locul ars si verificati daca nu aveti acolo o legatura la masa (impamantare) defecta Link spre comentariu
Windows Postat Februarie 25, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2012 pai tocmai l-am curatat. scanteile apar la imbinarea prin nituire, nu pot desprinde tabla de inox sa curat imbinarile. Link spre comentariu
goguboeru Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 Curata foarte bine tot ce e innegrit sau chiar un pic afumat .Dar curata sa nu mai ramina nici o urma de negru sau afumat. Daca nu poti curata acopera zonele cu orice vopsea,chiar si oja,dar toata zona atacata si in plus 5 mm .Mie asa imi facea chiar si capacul de mica ,pina nu am curatat toata negreala nu s-a potolit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum