Vizitator ovidel_mm Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 Incerc sa repar un radio Nordic , dupa ce acum 20 de ani l-am lasat fara tunerul FM acuma am facut rost de un tuner de la un alt aparat. L-am conectat , am masurat tensiunile de pe schema, totul ok dar nu merge, nu aud fasaitul caracteristic de FM.Pe medii. scurte merge dar in Fm nu. Imi dati ceva idei? Link spre comentariu
Vizitator ovidel_mm Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 am aici si schema Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 Daca ati montat un tuner identic cu cel original de care sunteti sigur ca este bun, atunci raman doua variante:- contactele claviaturii sunt oxidate- ati facut vreo eroare la conexiuni. Link spre comentariu
Vizitator ovidel_mm Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Da, contactele s-ar putea sa fie oxidate, aparatul fiind vechi, problema mea e ca nu am decat un aparat de masura digital si am nevoie de indrumare... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Daca reverificati legaturile la tuner si dati pentru inceput un spray contact la claviatura continui sa va ajut. O seara deosebita! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum