Vizitator 66yyhhnn66 Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 Salut. Puteti recomanda un ciocanel de lipit pentru cineva care n-a atins asa ceva vreodata? Din poze vad ca e foarte practic pentru ceea ce vreau eu(lipit si mai ales dezlipit(in special LED-uri) piese pe diverse placute,lipire fire,etc,nu cine stie ce). Am avut un pistol,da' a fost impractic rau de tot,stateam mult sa se incalzeasca,era greoi,nu ma prea ajuta la ce vroiam eu.Mentionez ca o sa-l folosesc ocazional,destul de rar,nu sunt inrait,il folosesc doar la un mic hobby,deci nu vreau sa fie foarte scump,maxim 20-30 lei. Iar pe langa aparatul in sine,mai am nevoie de ceva,gen fludor? Adica logic ca am nevoie,dar ceva special? Mi-a ramas de la pistol ceva,dar cred ca e de 2mm.Daca puteti gasi un site de unde sa iau si ciocanul de lipit,si niste rezistente de vre-o 120 ohmi,ar fi perfect.Astept raspunsuri Link spre comentariu
Vizitator vvlladdd Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 mivarom.ro , adelaida.ro Link spre comentariu
Vizitator 66yyhhnn66 Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 Mersi,dar nu stiu ce model sa aleg,de'aia am intrebat aici. Link spre comentariu
Vizitator 66yyhhnn66 Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Cineva? :nas: Link spre comentariu
iod2 Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 cauta undeva pistolul batranesc, fabricat in romania, toata lumea il are pe ala......vezi ca sa mai discutat pe forum despre treaba asta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum