Vizitator Lightning Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 Salut! Doresc sa fac o sursa in comutatie de la 3V la 15V din volt in volt. Am vazut acest video si nu imi dau seama ce piese foloseste nenea,poate ma puteti ajuta voi! de la 1:05 incepe sa arate piesele. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Vizitator Lightning Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Nu ma ajuta nimeni? Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Cu LM2575. ........ Link spre comentariu
Vizitator Lightning Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Prea complicat asa,nu am posibilitatea de a face un circuit,oricum iti multumesc pentru ajutor!Am vazut in acel video ca foloseste doar un redresor,un condensator si un potentiometru.M-ar interesa mai multe despre ce condensator ar putea fi vorba si ce redresor,iar acel potentiometru din video de 35 ohmi si 2A daca il pot schimba cu altul si ce valoare sa aiba.Pot folosi un variator de 600W dala pentru spoturi?Am mai incercat odata asa si nu a functionat.Am legat transformatorul la variator(exact cum e luat din magazin) si nimic,nu imi invartea motorasul.Unde am gresit? Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Cu lm2575 e cea mai simpla schema. Si nu tot ce zboara se mananca...posteaza la incepatori, intai vezi cum e cu curentul ,tensiunea ,legea lui Ohm ,legea lui Lenz ,etc.Variatoarele acelea sant pt sarcini rezistive (becuri) nu inductive (transformatoare)...doar l-ai legat pe 220Vca ,nu? Link spre comentariu
Vizitator Lightning Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Am un transformator de la o lampa de masa alimentat la 220 si scoate 15V 2A si vreau sa pot regla tensiunea de iesire,cea de 15V 2A,amperajul de preferat sa imi ramana acelasi,chiar daca am reglat pe iesire 5V tot 2A sa ramana,iar pentru reglaj sa folosesc un potentiometru....daca arunci un ochi pe acel videoclip ai sa vezi despre ce vorbesc..Multumesc! Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Ascultati-l pe Dl. tyc, sursa in comutatie mai simpla decat cu LM2576T-ADJ nu exista...exclusa varianta din clip, un variator cu triac inaintea unei surse in comutatie va face un singur lucru: va defecta sursa. http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQwNRNPL2FEhRP_Dll5nq2RE2AZIlGK1I8f2erUH8inGJOznsgsmWo0_cFIwQ Link spre comentariu
Vizitator torquemada Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Mergi la acest link: http://www.niqro.3x.ro/LM317/LM317.htm si opreste-te la schema care spune ca apare in tehnium. Are si cablajul. Chiar daca o alimentezi la 15 v obtii ce ai nevoie. Link spre comentariu
Vizitator Lightning Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Va multumesc tuturor!Am sa fac cum spuneti voi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum