vergil Postat Februarie 27, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2012 Datele traf ferita . Link spre comentariu
CIBY2 Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Iata un exemplu de calcul pentru miezul ETD 29 pe care il ai..trafo sursa 14V-25W TOP 224.pdfPrimar 83 spire/0.32 mmSecundar 12 spire / 0.81 mmInfasurarea de bias 9 spire / 0.3 mmCondensator de filtraj in primar 47 microFIata si varianta in PIExpert.Trafo alim TOP224 Flyback 14V-25W.pxlb2.docStergi extensia".doc",ramane cu extensia ".pxlb2" si il deschizi cu programul ce ti l-am trimis pe mail. Link spre comentariu
vergil Postat Februarie 27, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2012 Al doilea document nu se deschide cu msword .Multumesc , o sa revin . Link spre comentariu
CIBY2 Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Al doilea document nu se deschide cu msword .Multumesc , o sa revin .Nu este un fisier MSWord.Extensia ".doc" este un artificiu pentru a-l putea uploada pe forum. Dupa ce-l descarci, da clic dreapta pe numele fisierului si sterge ".doc"Este un fisier cu extensia ".pxlb2" si se deschide cu programul PIexpert ce ti l-am trimis pe mail. Dar fara engleza nu cred ca vei putea face mare lucru cu el. Trebuie sa citesti cu atentie si notele de aplicatie de la AN14 la AN22. Cam greu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum