Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

depanare genius 5.1sw

paradisio90210

Postări Recomandate

vad ca in ultimul timp imi pika toate amplifurile deodata,asa cum spune titlul as dori o schema,mentionez k center si sub functioneaza,doar satelitii nu merg ,.am desfacut si am dat de tda 7269a,am incercat cu cu difuzor un fir la masa si celelalt la pin2 respectiv 4 ..nimic mentionez ca i am dat semnal din placa de sunet si am si incercat sa i dau semna cu o penseta pe pin 7 8 10 11,ma gandeam ca poate nu ajunge semnal,dar degeaba,tensiunea am masurat intre 1 3 6 era park 1.98v nu mai retin,ideea e cum pot sa imi dau seama daca este integratul de vina????si am urme de innegrire la r89 si dioda de langa rezistenta zenner park....as dori o schema si un sfat ,in caz ca sut finalii ce finali a putea pune ca sa tina mai mult? asa si nu inteleg o chestie....ce anume face pinul de mute,?decupleaza finalul daca este alimentat?a mai avut cineva problema asta?dak schimb finalii o sa fie suficient?mersi pt intelegere

post-59095-139829390715_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

1

• paradisio90210

1

• mld020708

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nu mai stiu sigur dar am impresia ca TDA 7269A (sau fara A) este pentru subwoofer....am avut si eu o problema la 2 luni dupa ce a iesit din garantie...avea un barait stresant la nivel mc si cand l-am dat mai tare mi-a luat foc TDA-ul...10 lei piesa si refacerea cablajului si s-a rezolvat.Sunt destul de bune la sunet Genius astea dar TDA -ul pare a fi calcaiul lui Acille.

Link spre comentariu

Pentru subwoofer este TDA7294. Asta e pentru sateliti.Ca sa probezi daca ai semnal la intrare in final nu o faci cu difuzor ci cu un amplif extern.Am atasat si o schgema.Sunt mai multe tipuri de genius 5.1 daca nu corespunde spune tipul exact.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări