paradisio90210 Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 vad ca in ultimul timp imi pika toate amplifurile deodata,asa cum spune titlul as dori o schema,mentionez k center si sub functioneaza,doar satelitii nu merg ,.am desfacut si am dat de tda 7269a,am incercat cu cu difuzor un fir la masa si celelalt la pin2 respectiv 4 ..nimic mentionez ca i am dat semnal din placa de sunet si am si incercat sa i dau semna cu o penseta pe pin 7 8 10 11,ma gandeam ca poate nu ajunge semnal,dar degeaba,tensiunea am masurat intre 1 3 6 era park 1.98v nu mai retin,ideea e cum pot sa imi dau seama daca este integratul de vina????si am urme de innegrire la r89 si dioda de langa rezistenta zenner park....as dori o schema si un sfat ,in caz ca sut finalii ce finali a putea pune ca sa tina mai mult? asa si nu inteleg o chestie....ce anume face pinul de mute,?decupleaza finalul daca este alimentat?a mai avut cineva problema asta?dak schimb finalii o sa fie suficient?mersi pt intelegere Link spre comentariu
mld020708 Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 nu mai stiu sigur dar am impresia ca TDA 7269A (sau fara A) este pentru subwoofer....am avut si eu o problema la 2 luni dupa ce a iesit din garantie...avea un barait stresant la nivel mc si cand l-am dat mai tare mi-a luat foc TDA-ul...10 lei piesa si refacerea cablajului si s-a rezolvat.Sunt destul de bune la sunet Genius astea dar TDA -ul pare a fi calcaiul lui Acille. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Pentru subwoofer este TDA7294. Asta e pentru sateliti.Ca sa probezi daca ai semnal la intrare in final nu o faci cu difuzor ci cu un amplif extern.Am atasat si o schgema.Sunt mai multe tipuri de genius 5.1 daca nu corespunde spune tipul exact. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum