Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vu-metru cu leduri si microfon

mydylyn

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mydylyn

10

• pop_ady44

6

• amassive

3

• strombi

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

am gasit schema asta dar nu prea inteleg nimic din ea se poate ceva mai detaliat ceva mai simplu?

Ceva mai simplu de atat e varianta lui pop_ady44, in rest ce ai postat tu e foarte simplu ai doua variante, ori faci un cablaj intr-un program pt asa ceva (sprint, eagle, orcad) ori te apuci si faci babeste pe o hartie milimetrica sau si de mate e buna dar ai sa te chinui la integrate...
Link spre comentariu

da apropo sa nu crezi ca este singura varianta daca vrei am tot cu 40 leduri dar stereo si asta cu aceeas piese doar ca este mai mult un pic de gandit la executarea cablajului mare grije la punerea hexului in pic trebuie sa il puna un programator cu multa experienta multe succesein arhiva a-i tot ce te intereseaza inclusiv fisierul hex

Link spre comentariu

da am vazut dar este cam complicat pentru mine as dori schema pe care am detaliato eu dar mai simpla asa ca pentru "prosti" muran gura...

atunci unu care este ceva mai complex dar nu te vad eu pe tine facand dar tot zic daca nu o sa incerci nu o sa reusesti nici odata

KIT0181.pdf

Link spre comentariu

nu e chiar atat de complicat as putea sa o fac da problema e ca am doar un lm3915 si un lm 386...

bun poi ia partea de amplificare de pe primul ce l-am atasat si ataseazo la asta dar bun inteles cu corecturile de rigoare succes

post-51593-139829391339_thumb.jpg

Link spre comentariu

ms pentru scheme dar nu e cea ce caut eu ... eu am lm3915 si lm386 si vreau sa fac un vumetru cu microfon cu 10 leduri nu vreau ceva complicat...apropo ia aratami si siteul acela cu vumetre la 14 lei

Link spre comentariu

am facut montajul dupa schema de mai jos si a iesit o porcarie totala ledurile licare care cum pe unde apuca cand de sus in jos dupa ce il scot de la alimentare si il alimentez din nou licare de jos in sus dupa aceea de la mijloc chiar numi dau seama ce are ......

post-25401-139829393248_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări