sofian Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Caut pe cineva care stie sa instaleze windows embedded si care are timp sa explice in citiva pasi modalitatea de instalare pe un stick Link spre comentariu
george2209 Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 1. Windows Embedded...e de mai multe feluri. Ce fel de embedded cauti? Phone, Automotive,etc..?2. In principiu Win CE nu se instaleaza ca un windows normal. Trebuie sa construiesti kitul prin a specifica ce procesor ai, cata memorie, etc...e mult mai complicat decat un simplu windows.3. Iti trebuiesc ceva tools speciale dela Microsoft ca sa poti sa faci ce e la punctul 2. Ma indoiesc sincer ca le vei gasi pe net "la liber". Cel mai simplu e sa iei legatura cu Microsoft Support si ei iti vor face o ofera si oferi exact ceea ce iti trebuie.4. Daca nu ai un minim de buget pt Microsoft atunci te sfatuiesc sa te orientezi catre embedded linux...insa acolo chiar nu e simplu de loc..o sa ai de configurat o gramada.5. O alta varianta mai practica e Android...mult mai bine documentat si mai ieftin. Insa si aici intr-un final daca e vorba de un produc comercial, va trebui sa iti certifici produsul..vezi detalii pe google.Succes! Link spre comentariu
sofian Postat Februarie 28, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2012 Mersi de sfaturiam windows embedded xp (Phone)Caut pe cineva care stie sa il instaleze pe un stick, contra costmai bine zis ma intereseaza pasi necesari ca sa il pot instala pe un stick pe diverse placi de PC Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 cum a spus si george2209 nu e chiar simplu de "construit" un Windows Windows Embedded. M-am chinuit si eu sa instlez 3 CD-uri, baza de date, tot felul de unelte si pana la urma am renuntat, am descarcat direct Windowsul pentru HP Thin Clinet si instalarea de decurs foarte simplu. Deci sa inteleg ca tu ai windowsul gata construit pentru o anumita platforma si nu reusesti sa il instalezi? spune exact ce windows embedded ai si ce insemna diverse placi de PC ( WE =/= diversitate) Ex: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... Id=3341951 (executabilul ala e facut ca pentru prosti) Link spre comentariu
sofian Postat Februarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2012 Vreau sa instalez windows pe trei configuratii de PCwindows xp embedded Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum