Vizitator Hight Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Salut. Stiu ca ar trebui sa dau search dar am nevoie de ajutor. Am un traf 2x28v 2.5A si inca un secundar de 2x15v 1.9A. Ce schema sa folosesc pt amp.? Daca este nevoie pot sa fac si cablajul dupa schema nu e problema. Multumesc Link spre comentariu
zal Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 2x28Vca vine redresat şi filtrat cam +/-39...40V în gol. Fiind curentul mic, îţi recomand o schemă ptr sarcină de 8 Ohmi. Alege ceva şi postează să ne dăm cu părerea. Nu ai spus cît de avansat eşti. Link spre comentariu
Vizitator Hight Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 nu sunt avansat, sunt chiar incepator da mai stiu din ele. m-am gandit sa folosesc o schema cu integrate si nu cu tranzistori pt ca e mai usor pentru mine. ar duce 2x50w rms ? Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Ai putea incerca un TDA7294 in sarcina de 8 Ohm, si nici nu-i f greu de pus in functiune. Link spre comentariu
Vizitator Hight Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 am cu tda7294 da parca mi se pare ceva simplu... cumperi si legi. ma gandeam ceva cu schema ar merge http://www.diyaudiotr.com/islecler/tamm ... =6&durum=e ? Link spre comentariu
zal Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Cum de l-ai găsit? Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Nu stiu cum se face ca cel putin o data pe saptamana mai gaseste cineva aberatia aia de schema Link spre comentariu
Vizitator Hight Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Nu stiu cum se face ca cel putin o data pe saptamana mai gaseste cineva aberatia aia de schema nu toti stiu ca e o aberatie pune una buna Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Scheme sunt multe, as putea chiar sa-ti proiectez una, insa ma voi limita la a iti propune un proiect de-al meu de anul trecut: Schema.pdf Link spre comentariu
Vizitator Hight Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Scheme sunt multe, as putea chiar sa-ti proiectez una, insa ma voi limita la a iti propune un proiect de-al meu de anul trecut:rezista la 2x40Vcc ? Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Crezi ca as mai fi pus-o daca nu era asa? Link spre comentariu
Vizitator Hight Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 astept poate mai apare cineva cu alta schema Link spre comentariu
indy666 Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Eu iti recomand sa faci "aberatia" de schema de ai gasit-o, daca unora nu le place nu insemna ca nu e buna!!! E o schema simpla, perfect functionala, nu necesita nici un reglaj. Va fi un exercitiu util !!Spor la mesterit!! Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 @Indy nu pricep pentru ce te-ai suparat asa tare ca am numit schema aia o aberatie, pana la urma e doar o schema si fiecare are dreptul la parerea sa, si oricum nu cred ca este cazul sa incepem a enumera neajunsurile ei, este drept ca s-au facut compromisuri pentru simplitate, dar eu zic si anume ca sunt prea multe compromisuri care duc la u jucarie ce merge dar habar n-ai de ce se intampla asta si de la care cu siguranta nu inveti nimic nou construind-o.Repet, este doar parerea mea, nu trebuie sa te superi ca nu coincide cu a ta Link spre comentariu
liviu Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 astept poate mai apare cineva cu alta schema http://www.angelfire.com/sd/paulkemble/sound5f.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum