vasile eugen Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Salutare.Am la reparat acest televizor ,detin si telecomanda originala.Nu reusec sa intru in meniu pentru cautare programe.A avut cineva acest model.Un sfat va rog? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 mare atentie , tovarasu`...! la acest model de tvc cautarea se face numai de pe bordul aparatului , din cite imi aduc eu aminte ...! :dadaca nici de pe bord nu vrea deloc sa faca tuning , inseamna ca este blocat in hotel tv...! Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Sasiu ... EC2A ? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 dap...acest tvc este construit sigur pe sasiul ec2a...! Link spre comentariu
vasile eugen Postat Februarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2012 Sasiu ... EC2A ?Da este acest sasiu.Pe panoul frontal am butoane volum ,canale,o tasta cu inscriptia F si un M,iar pe urmatorul buton este trecut PT si un romb desenat.Din butonul cu F respectiv M ,la prima apasare imi este culoare pe urma lumina,contrast respectiv semnele " < > ".La aparitia acelor semne pot cauta dar lent cum ar fi cautare fina.Dar pentru memorare nu stiu cum sa procedez. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 se apasa pe rombul acela nenorocit ...nu mai stiu daca o data , de doua ori sau se tine mina mai mult pe el...! stiu ca asa se face pentru ca si eu m-am chinuit cindva o gramada de timp sa ma prind de ce naiba nu se putea cauta+ memora din telecomanda , desi e un aparat modern... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum