Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

turatia motorului masini de spalat e prea mare marca philips

Vizitator bogdan_cibiasi123

Postări Recomandate

salut. Am o masina de spalat Philips SESA982,si am probleme cu ia, cand trebuie sa spele stanga ,derapta ia are viteza prea mare decat cea corespunzatoare pe care trebuie sa aibe o masina .Si nu stiu ce poate sa aibe ,motorul e cu rotor bobinat,si statorul e un magnet,si e controlat de un modul electronic.Ma poate ajuta si pe mine cineva cu aceasta problema?Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• realconstruct

8

• doru3160

4

• Bird

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

spuneti de schema modulului electronic ? nu o am.Si unde gasesc acel nr.sau serial,ca e cam veche masina,si nici nu stiu unde sa ma uit ,ca sa vad daca are.

Link spre comentariu

ma-m uitat si nu mai are nimic ,este o eticheta langa electroventil dar e sters scrisulsi nu se mai vede nimic si am deschis hublonu si pe balama scrie 982/ph service atat am gasit la ia.As vrea sa stiu se mai poate rezolva,ca am vb cu cuneva de la service si mi-a zis ca sa schimb toti condesatori electrolitici ca sr putea sa fie uscati.Voi ce ami spuneti?Stima.

Link spre comentariu

iam schimbat dar degeaba tot asa merge nu stiu ce sa fac,mai aveti vre-o ideie ce ar putea fi?Ca nu am bani sa cumpar alta masina ,dar cred ca am speranta cu voi care stiti despre asa ceva.Ms.

Link spre comentariu

Nu ma pot abtine va felicit pe voi cei care ati raspuns eu nici nu am reusit sa inteleg primul mesaj, atat de grea o fi limba romana?

turatia motorului masini

am probleme cu ia

derapta ia are viteza prea mare :nebunrau: nu am inteles asta

ma-m uitat si nu mai are nimic

si am deschis hublonu

atat am gasit la ia.

toti condesatori electrolitici

ca sr putea sa fie uscati

Voi ce ami spuneti

iam schimbat dar degeaba

mai aveti vre-o ideie ce ar putea fi

Nu am luat in calcul greselile care se pot intampla din cauza tastaturii "atasej aceste doua poze cu modulul", acestea se pot intampla oricui.

Domnule Bogdan scrieti in Google inainte sa scrieti pe forum, pentru verificare, pt. dvs. cred ca e o durere daca trebuie sa completati un act oficial.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări