Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

transformatoare iesire

Vizitator stoik

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• carageae

1

• vcdec

1

• George

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@stoik:Scuza-ma, dar tu stii vreun pic de electronica? Astepti sfaturi despre niste transformatoare probabil home-made doar dupa cum arata?De obicei dau sfaturi incepatorilor care mai misca ceva, dar dupa abordarea asta cred ca ar fi o nebunie curata din partea oricui ti-ar mai spune ceva inainte sa confirmi ca stii ce faci...si ca esti constient ca intr-un amplificator cu lampi sunt tensiuni care pot fi fatale...Exprimarea asta cu transformatoare pe care nu stii sa le legi ma duce cu gandul la un electrician repetent care leaga doua faze pe stalp si distruge toate aparatele de pe o strada...Convinge-ma ca nu am dreptate si te voi ajuta sa folosesti acele transformatoare...dar sfatul meu ferm e sa lasi pe altii sa faca asta...nu se invata electronica pe amplificatoare si montaje cu tensiuni periculoase...

Link spre comentariu
Vizitator stoik

@carageae:Trafurile nu sunt home-made dupa cum zici tu sunt vechi, cel putin al doilea este facut undeva prin Bucuresti , le-am primit de la un prieten a avut o statie pe lampi si a cedat dar asa cand nu te interesaza ce faci cu el mai departe nu notezi firele de unde le tai si da stiu la ce tensiuni se lucreaza sunt constient de pericole nu e prima statie facuta ;) si chiar nu sunt asa de incepator cum ma consideri tu , stiu chiar mai multe nu neaparat de statii pe lampi dar in general de elecronica . Dar traim intr-o tara libera si parerea fiecarui conteaza . Cat despre topic am postat in cazul in care in tara asta ar mai exista asemenea trafuri functionale. O zi buna si tie.

Link spre comentariu
Vizitator stoik

Unul din ele vad ca este de alimentare (intrare 220V, iesire 6.3V si anodica)

da ideea ar fi cum il leg la 220 ca nu as vrea sa-l prajesc am incercat sa-i depistez infasurarile dar nici o sansa
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări