Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ipa400, care schema?

Vizitator mickyyy05

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ICEMAN

2

• margarit2001

1

• makaymms

1

• vikingul38

1

Top autori în acest subiect

mestere... te-ai uitat si tu pe scheme?

sau simplu fapt ca sunt colorate diferit te lasa cu impresia ca sunt si diferite?

ce ai afisat tu mai sus este schema AV400 a lui holton sau IPA400 pe plaiurile mioritice

este una si aceeasi in toate pdf-urile si linkurile care le-ai dat

fi si tu mai atent

cea de la icemanaudio o poti vedea realizata pe varianta de cablaj care ai gasit-o pe site... la acest link: http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=10154

succes...

Link spre comentariu
Vizitator mickyyy05

mestere... te-ai uitat si tu pe scheme?sau simplu fapt ca sunt colorate diferit te lasa cu impresia ca sunt si diferite?ce ai afisat tu mai sus este schema AV400 a lui holton sau IPA400 pe plaiurile mioriticeeste una si aceeasi in toate pdf-urile si linkurile care le-ai datfi si tu mai atentcea de la icemanaudio o poti vedea realizata pe varianta de cablaj care ai gasit-o pe site... la acest link: http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=10154succes...

la scheme m-am uitat dar la cablaje nu, nu stiam daca sunt corecte sau nuam vazut proiectul tau, super carcasa
Link spre comentariu
Vizitator mickyyy05

si pe cablajul tau nu este scris ce componenta este fiecare, trebuie sa ma apuc eu sa descifrez. daca ai o varianta de cablaj unde scrie in dreptul fiecarei componente ce este ar fi ok

Link spre comentariu

si pe cablajul tau nu este scris ce componenta este fiecare, trebuie sa ma apuc eu sa descifrez. daca ai o varianta de cablaj unde scrie in dreptul fiecarei componente ce este ar fi ok

mestere eu nu comercializezam pus cablajul ca sa ajutdaca urmaresti schema e imposibil sa nu iti dai seama ce si unde vinee logic ca eu nu am nevoie de asa ceva pt ca proiectandu-l stiu ce am pus in fiecare loc si nu vad rostul sa muncesc in plus pt altiiai putea sa pui si tu capusorul la contributie... daca nu ia cablajul de la vasile si gata... este la fel de bun si ala stai linistit :yawinkle: oricum eu iti recomand ca o regula de siguranta, intotdeauna sa verifici un cablaj care il iei de pe net sa corespunda cu schemanu se stie niciodata :partyman:
Link spre comentariu
Vizitator mickyyy05

intotdeauna sa verifici un cablaj care il iei de pe net sa corespunda cu schemanu se stie niciodata :partyman:

pai de asta intreb intai si dupa aia ma apuc de facutcandva faceam fara sa intreb si.... surprize surprize :axe: :axe:
Link spre comentariu
Vizitator mickyyy05

Daca vrei sa mergi la sigur iti dau eu 2 cablaje si schema folosita le ele, cea mai sigura treaba.1 Cablaj costa 20 RON

numai 20 ron cablajul??? e ieftin parca era mai mult un cablaj... :partyman: trebuie sa iau 2 numaidecat, nu?
Link spre comentariu
Vizitator Vasile

era mai mult mai demult, acuma m-am gandit sa le dau cu cat le iau ca sa-si faca oameni amplificatoare cat mai multe, si finalii sunt doar 6 ron bucata.Jumate de cablaj nu dau, in schimb 1 bucata se da :partyman:

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Cu cablajele de la mine si instructiunile livrate sa nu stii nimic despre electronica vei reusi sa faci un IPA400.Am dat asa ceva la unii care nici nu cunoasteau piesele si au reusit sa-l faca functional

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări