Mereanu Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Am verificat finalii si prefinalii statiei si sunt buni.La nivele mici de auditie,canalul defect se aude bine,insa,cand treccu volumul de 10%,incepe sa se auda f gajait/distorsionat.Nu gasesc nici schema amplifului,poate asa mi-as da seama pe unde sa mai umbluca sa-i dau de cap.Oricine are vreo idee in acest sens,e binevenita.Mersi anticipat. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 După descriere, trz finali au colectoarele întrerupte şi funcţionează cu trz prefinali, sau sînt rez în serie cu bazele trz finali întrerupte şi ampliful merge într-un singur trz final. Nu acţionează nici o protecţie? Link spre comentariu
Mereanu Postat Februarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2012 Nu actioneaza nicio protectie si nici nu se incalzeste nimic. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Atunci ia la puricat tot ce e prin etajele finale, trz şi diodele se scot afară şi se verifică, o dată pe scala cu semnul ''diode'' şi a doua oară pe scala cea mai mare a ohmmetrului, la trz ptr rez inversă a joncţiunilor şi izolaţia c-e/e-c. Tot ce are cîţiva MOhmi în loc de rez infinită se aruncă. Link spre comentariu
Mereanu Postat Februarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2012 De la baza prefinalului pnp am tras o rezistenta de 3,3k catre minus si sunetul s-a imbunatatit substantial,se aude aproape perfect.Ma gandesc sa nu fie defect generatorul de curent constant.Ce parere aveti? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum