Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Art-Land CTV-14NZ

Vizitator musatilie

Postări Recomandate

Vizitator musatilie

Salut. am un tv modelul din subiect la care nu am telecomanda. am achizitionat o telecomanda universala Tevion care poate fi programata, dar in meniul ei nu am gasit aceasta marca. ma poate ajuta cineva cu o informatie?Marca se numeste Art-Land sau e vreo sub-marca a unei alte firme? stie cineva ce televizor as putea incerca sa programez telecomanda poate merge pe aceeasi frecventa... am incercat vreo 10 dar degeaba. telecomanda cred ca are peste 100 de modele de tv care pot fi programate...Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

1

• tntgarbage

1

• leoncris

1

• mireaconstantin66

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

citeste instructiunile telecomenzii poate are functia de baleiere (cautare/scanare) a codurilor(de obicei tii apasata tasta stndby si cand tv se opreste ii memorezi acel cod)daca nu, desfa-l si spune-ne ce scrie pe procesor, pe sasiu, componente.asa cum e la fel de probabil sa nu aibe/functioneze senzorul IR din tv.

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Cred ca din 2012 pana acu' o fi gasit o ... solutie !   :rade:

E buna solutia si pentru alti userii de pe acest forum....Dar asta cand o sa mai apara ... :scarpin

merge ok PR 37020.

Multumim pentru informatie !!! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări