devdas_india Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 salutare am un mouse optic forma de masinutza problema lui este ca cand vreu sa duc sageata in stanga merge greu iar cand duc sageata il dreapta merge normal problema ar fii senzoru se poate schimba senzoru ? Link spre comentariu
zal Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Se poate, cu unul identic, dar poate că e vorba de soft. Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Mouse-urile sunt atat de ieftine incat nu merita efortul depanarii, sau cel putin asta e parerea mea Link spre comentariu
devdas_india Postat Februarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2012 si daca ar fii softu cum se schimba totusi mousul merge perfect pe parchet pe chestie dinaia pt mouse dar pe birou adika pe pal nu merge normal care ar fii cauza Link spre comentariu
costi002 Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 pai poate fi textura pal-ului. incearca sa ti in alta pozitie si misca-l spre stanga Link spre comentariu
devdas_india Postat Februarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2012 am incerca toate pozitile am alt mouse care merge perfect pe pal Link spre comentariu
zal Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Încearcă să transplantezi electronica din şoarecul bun în cel bolnav, bănuiesc că-ţi place de el. Link spre comentariu
mihai1979 Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 "soarecele"nu are nimic!!! e vorba doar de suprafata pe care e folosit!!! daca e lucioasa( lacuita )etc face nebuniile astea. o spun din experienta(am un wierlees de la logitek)si tot asa face uneori. am pe masa de lucru o coperta de dosar din carton si e lucioasa,dar cind ajung pe partea opaca(consumata de timp)merge bine. bafta!!! Link spre comentariu
devdas_india Postat Februarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2012 aceasi problema o am si eu la un mouse fara fr da mousul fara fil il folesc in pat cand ma uit la film ,oricum ma gadnesc sa il vand mousul masinutza as vrea 20 lei pe el mousu merge perfect da pe pal nu de si nusitu dc nu pot schimba electronica nu se potrivese Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum