Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pareri si sfaturi

devdas_india

Postări Recomandate

salutare am un mouse optic forma de masinutza problema lui este ca cand vreu sa duc sageata in stanga merge greu iar cand duc sageata il dreapta merge normal problema ar fii senzoru se poate schimba senzoru ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• devdas_india

4

• zal

2

• Marian

1

• costi002

1

Top autori în acest subiect

"soarecele"nu are nimic!!! e vorba doar de suprafata pe care e folosit!!! daca e lucioasa( lacuita )etc face nebuniile astea. o spun din experienta(am un wierlees de la logitek)si tot asa face uneori. am pe masa de lucru o coperta de dosar din carton si e lucioasa,dar cind ajung pe partea opaca(consumata de timp)merge bine. bafta!!!

Link spre comentariu

aceasi problema o am si eu la un mouse fara fr da mousul fara fil il folesc in pat cand ma uit la film ,oricum ma gadnesc sa il vand mousul masinutza as vrea 20 lei pe el mousu merge perfect da pe pal nu de si nusitu dc nu pot schimba electronica nu se potrivese

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări