Vizitator udma Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 LEGAREA IN PUNTEam o statie facuta si vreau sa maresc puterea pt ca am auzit ca se poate cum este cu legarea in punte Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Cumva asta cauti ? Un canal il pui pe un mal , un canal pe celalat mal , si intre ele boxele . Sper ca stii de gluma ! Link spre comentariu
Vizitator udma Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 NUP EXISTA SCHEMA DE LEGARE IN PUNTE A UNUI AMPLIFICATOR Link spre comentariu
Vizitator udma Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 SPER SA MA AJUTATI AM INTRAT PRIMA OARA PE SITE/UL ASTA Link spre comentariu
Vizitator francezuuu Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Ce statie ai? ( integrat sau tranzistori, etc...) ? si ce model :P Link spre comentariu
srdjan Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 ai schema statiei sau macar numele proiectului daca este ceva mai des intalnit? nu toate statiile se pot lega in punte consecintele putand fi destructive Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Aplici foarte simplu semnal audio defazat la 180 grade chiar daca statia nu poate fi legata in punte si ai rezolvat problema. Link spre comentariu
Vizitator udma Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 exista schema ceva? Link spre comentariu
costi002 Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 exista si e f simplu, ceva cu un tz si vreo 3 rezistente. merge garantat. am folosit pe 2 statii de 100W o noapte intreaga si nu a avut nimic. exact asta era http://www.niqro.3x.ro/defazor/defazor.htm Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Cea mai simpla schema e cu un tranzistor de unde preiei semnalul atat prin emitor, cat si prin colector pe care il aplici ulterior celor 2 intrari. Nu am schema la indemana momentan, dar poate fi gasita usor pe google.Bineinteles, exista scheme mai performante cu amplificatoare operationale. Link spre comentariu
player4 Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 http://www.niqro.3x.ro/defazor/defazor.htm vezi ultima schema de jos Link spre comentariu
Vizitator udma Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 nu stiu dar o sa fac rost de la baiatul care a facut statia si revin cu schema cu tot .el mia zis ca se poate lega in punte dar il depaseste putin eu nu prea stiu multe dar daca pot il ajut si eu cu informatii de la voi Link spre comentariu
Vizitator udma Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 va multumesc mult pt ajutor daca mai este ceva mai revin si o sa revin si cu schema amplificatorului va multumesc. Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 De-ar fi ceva atat de simplu legarea asta in punte si de asemenea si fiabil atunci nu s-ar mai fi inventat schemele cu putere mai mare, personal nu apelez la artificiul asta deoarece il consider chiar asta, un mic artificiu care la un momentdat aduce alte artificii La legarea in punte a 2 module de amplificator identice acestea se supun unui stres pronuntat, trebuie sa eviti pe cat posibil atingerea uneia dintre iesiri fata de masa prin intermediuol difuzorului, asemenea accidente fac poc ampliful, de asemenea la configuratia asta sarcinile trebuie sa fie de cel putin 8 Ohm, asadar daca acum ai boxe de 4 Ohm si legi cele 2 module ale amplificatorului in punte, pe langa faptul ca vei ramane doar cu 1 singu canal de amplificator, nu mai poti folosi nici boxele detinute si iti vor trebui altele, si toate aceste complicatii pentru o crestere de cateva zeci de procente in puterea obtinuta, merita oare? O schema de defazor: Link spre comentariu
wally_gatter Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 deci , ca sa legi inpunte doua canale ale unui amplificator faci montajele gasite aici: http://lmgtfy.com/?q=legarea+unui+amplificator+in+punte ... Folosestesi functia de cautare a forumului ca din cate stiu eu mai exista cateva scheme de legare in punte.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum