Vizitator psspop Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Pai parametrii pentru dynacord ii am dar sincer sa iti spun nu prea ma pricep eu acolo la cum sa ii calculez incinta Link spre comentariu
Vizitator psspop Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Sau o sa ma supar tare vand toate astea si iau un Logitech 5.1 Z-5500 505W RMS? akolo am si inalte si bass si este totul calculat nu mai trebuie sa imi bat capul atat:) Link spre comentariu
radu8982 Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Sunt multi pe forum care zic ca nu se aude bine logitechu, da parametri si iti calculez eu un bandpass pentru dynacord.As putea sa calculez pentru eminence kappa am deja parametri in program. Link spre comentariu
radu8982 Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Am facut niste simulari,incinta se poate face mai mica. 1W Rms 100W Rms Design incinta Link spre comentariu
LUCI Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Si asa teai ales cu un frigider nou in casa,care mai zdrangane ceva muzica.Toti vor subwoofer de casa si in mod ciudat nimeni nu trece pe lista obtiunilor un subwoofer de casa.In schimb prefera un frigider cu rezultate indoielnice.Eu ii sfatui de obicei pe cei care nu vor nici in ruptul capului un subwoofer de casa in casa.Si vor sa traforeze pe balcon ceva lada.Sa faca un sub incinta inchisa cu difuzor auto avem incinta compacta si rezulta ok de multe ori. Link spre comentariu
lorin Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Daca vrei basul ala jos, pentru casa mergi pe cele 2 de 12" sau cauta unul singur dar mai potent.Din dynacordul ala nu prea ai ce bas sa scoti, merge folosit doar ca satelit.cat de sigur esti pe ce spui,serios?! Foarte sigur!Sau tu ai folosi difuzorul ala in basi? :ras:Daca e un Kappa 15 PRO A, eu cred ca locul lui e numai intr-un satelit! Link spre comentariu
ari_panterra Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 ai simularile mai sus,mai departe analizeaza tu dar tine cont ca initiatorul topicului nu o sa arunce 400w in el(la auditii in casa) si ca cele 2 ligheane de 12'' sunt ffff slabe(spl,putere,...).referitor la amplasarea unui sifonier cantator in casa....fiecare cu stilul lui decorativ. Link spre comentariu
Vizitator psspop Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 ))=)) ms mult baieti pana la urma am decis sa raman la un sistem 5.1 logitech Z5500, la difuzorul asta abea l-am atins cu 70W si m-am trezit cu niste injuraturi urate:)) din partea vecinilor cat despre dynacord si statie m-am decis sa le pun in vanzare am un aplitunner Yamaha Rx-V590RDS daca auzitzi ceva va rog ziceti-mi:) Stima. Link spre comentariu
Vizitator psspop Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Sau a avut cineva ocazia de a face diferenta intre logitech z5500 sau 2 x cerwin vega Ve 12? ar merge pe amplitunerul meu yamaha rx v590rds ? ce putere rms au si cam cat de puternic este bassu la ele:D m-ar interesa mai mult un bass ca si la logitech numai bun sa rupa peretzii:D va rog mult un sfat Link spre comentariu
[i_unit] Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 S-a intamplat sa fiu eu acela care sa verifice daca difuzorul Dynacord este sau nu Dynacord...Gasindu-l intamplator pe ok.a.zii si nestiind de acest topic, am luat decizia achizitionarii produsului. Sub eticheta aceea neagra, se afla o (alta) frumoasa eticheta a unui Eminence Kappa Pro15a. Bineinteles ca nici starea difuzorului nu corespundea descrierii, fiind umblat, probabil bobinat, pentru ca mai am prin apropiere 4 astfel de difuzoare si stiu exact cum se aud sau cum dau la masuratori, acesta cumparat avand o cadere timpurie a portiunii din dreapta spectrului, semn ca s-a ingreunat ansamblul mobil. Am incercat sa iau legatura cu "faptasul", iar acesta mi-a trimis urmatorul sms, pe care cu greu o sa-l scriu, litera cu litera:"Asa am luat difu. le luat d cnv dintr-o boxa. Mai pe Romaneste furat. e dif facut de magazin si nu sa umblat la el. Cum crezi k cnv schimba difu sau ambalaju sau altceva k nu inteleg.nui nimik invartit sau jmecherit. le un dif luat di o boxa cumparata din magazin. Dak ai chef d cearta nu cu mn ci cu aia care le fabrica. Credema ca nici eu nus d 2 zile. Difu ie perfect.A fost niste boxe in club si cnv a luat difuriledintre care unul a ajuns la mine. Deci cre ca sa rezolvat treaba"Poze cu diful teapa: Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Difuzorul este second hand sau seven hand ? La pomul laudat sa nu te duci cu sacul...........Dynacord este un mit pentru o anumita categorie de minoritari paraziti , ciorditori si excroci , care traiesc bine ( de fapt foarte bine ) pe spatele majoritarilor care sunt ( inca ) harnici si naivi .Nu mai cautati chilipiruri care au legatura cu minoritarii si scapati de rusinea de a fi inselati . Link spre comentariu
[i_unit] Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Decizia de a-l cumpara nu a fost a mea in totalitate... ci a unui bun prieten doritor de a detine un monitor cu difuzor Dynacord, pe care urma sa i-l asamblez... Link spre comentariu
CBI Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 daca userul nu vrea sa returneze valoarea produsului la mica intelegere ,ii acorzi frumos calificativ negativ si anunti administratia siteului okazii sa ia masuri impotriva luinecunoasterea sau omiterea precizarii in anunt a unor detalii critice in descrierea produsului vandut(cum ar fi rebobinarea unui difuzor) nu-l scuteste de nerespectarea regulamentului site-uluisa vedem ce are de zis pt ca din mesajul ala...prefer sa ma abtin de la comentarii...daca se va ascunde se va intelege de la sine ca stie ce a facut si poti purcede la ce ti-am scris mai susnu avem nevoie de astfel de specimene in comunitate si va fi luat in vedere ca tepar de meserie de maj. userilor care frecventeaza aceste site-uri.Poti sa ii pui si numele si adresa reala pt a ne feri de alte posibile pseudonime Link spre comentariu
alex tm Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Am patit ceva semanator pe ocazii...Am mers la sectia de politie cu pachetul.Au luat numele au sunat la posta din localitatea respectiva si au cerut numarul familiei baiatului respectiv.Au sunat pe telefonul fix si a raspuns tatal lui.I-a explicat ca poate fi acuzat ca ma inselat si atunci mi-a returnat banii!Vezi ca sunt tot felul de rapandule de astea!Ai grija pe viitor! Link spre comentariu
[i_unit] Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 mirciocu93 este id-ul lui de pe o.k.a.z.i.i, psspop de pe elforum, adresa de pe pachet Astilean Mircea, com. Apahida, sat Sinnicoara, Str. Campului, nr.23, Cluj, CP 407042, tel. 0755406879. Regret ca trebuie sa fac asta, dar trebuie sa stie si altii de cine sa se fereasca...LE. Asa arata sms-ul primit: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum