Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzor Dynacord LFT 8208

Vizitator psspop

Postări Recomandate

Vizitator psspop

As avea si eu nevoie de putin ajutor, de 2 zile am achizitionat un difuzor Dynacord model LFT 8208

8 ohmi 400W rms 40 cm in diametru, cu membrana de hartie panza ce o fi, dar oriunde caut pe net nu gasesc parametrii pentru el s-ar merita sa ii fac ceva cutie sau mai bine il vand si cumpar altceva in schimbul lui? momentan il tzin intr-o cutie cu labirint in care am avut un subwoofer U.S Blaster de 800W Rms cam de 50 litrii si amplificat la un pick-up de vreo 30W rms suna foarte bine si cam trezesc toti vecinii cu el:P, nici nu stiu vandut sau facuta o cutie cu medie si inalta la el va rog putin ajutor!! Stima

respecta regulamentul,pe viitor pune un titlu sugestiv topicului !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• [i_unit]

3

• CBI

3

• radu8982

3

• lorin

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

parametrii nu o sa ii gasesti la liber de la producator deoarece nu este un dif comercialpoate pe vreun site/forum masurati in regim de amator de vreun pasionat,dar trebuie sa scarmi multin schimb se gaseste cu usurinta pe gogu in ce boxe este folosit si ce specificatii audaca mai poti gasi inca unul,poti incerca sa faci 2 boxe alaturi de un driver(deci 2 cai).Cu unul singur nu prea poti face multe.Ca subwofer sunt sanse reduse sa obtii performante deoarece este un midbas profesional si nu va cobori in frecventa decat procesat mult(redus f mult sensibilitatea pe medii) si chiar si asa, rezultatele acustice sunt incerte

Link spre comentariu
Vizitator psspop

HMM msms dar pe 3 cai cum ar fi? l-am avut si pe al-2-lea doar ca cineva la deteriorat foarte tare din neglijenta si pentru mine un difuzor rebobinat si refacut nu mai este difuzor:)

Link spre comentariu
Vizitator psspop

Un lucru ce m-ar interesa am gasit ceva dimensiuni la cutie si specificatii dar ce filtru ar trebui sa pun in cutie ce putere sau asta dupa ce se ia scuzati sunt cam la inceput :)

Link spre comentariu

daca difuzorul este facut sa mearga in 2 cai,de ce vrei sa te complici la 3 cai,mai ales ca nici nu prea ai multa experienta?daca ai gasit si dimensiuni la cutie,alegi un driver pe care ti-l permiti si incerci sa le faci o cutieNU stiu insa ce poti face doar cu o boxa fara perechefiltrul se proiecteaza dupa specificatiile difuzoarelor,la fel si dimensionarea lor in fctie de puteredar cum nu prea exista date ,va fi cam greu sa te ajute cineva momentan.Trebuie sa te decizi si la partea de inalte

Link spre comentariu
Vizitator psspop

Intradevar hpavictor e eminence kappa pro 15 acum eu nu stiu difuzorul l-am scos eu personal din cutia lui originala dynacord MX-15 cand am renovat intr-un club un coleg a scapat cutia ca era sus pe lanturi si a fost distrusa si am primit difuzorul pe care asa cum l-am scos din cutie este si in poze cu eticheta Dynacord LFT 8208

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator psspop

Baieti o lamurire in legatura cu o intrebare si gata nu va mai terorizez:))) Va rog un sfat si gata De la ce difuzoare as putea obtine mai mult bass si mai puternic de la Dynacordul asta, 2 eurotecuri EU-5183 de 12'' sau 2 eurotecuri de 10" EU-5188? astea 3 variante le am din care as putea scoate mai mult bass?? va rog mult help!!!! :scarpin

post-64566-139829398149_thumb.jpg

post-64566-139829398153_thumb.jpg

Link spre comentariu

Daca vrei basul ala jos, pentru casa mergi pe cele 2 de 12" sau cauta unul singur dar mai potent.Din dynacordul ala nu prea ai ce bas sa scoti, merge folosit doar ca satelit.

Link spre comentariu

Daca vrei basul ala jos, pentru casa mergi pe cele 2 de 12" sau cauta unul singur dar mai potent.Din dynacordul ala nu prea ai ce bas sa scoti, merge folosit doar ca satelit.

cat de sigur esti pe ce spui,serios?! :rade:
Link spre comentariu

Ai putea sa faci niste incinte bandpass cu eurotecurile de 12 in felul asta ai intrece dynacordul am avut eu o incinta bandpass cu un eurotec de 10 si se auzea foarte bine.Sau poti sa faci un bandpass cu dynacordu era bine daca aveai parametri se putea calcula incinta la fix.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări