Vizitator anonimu Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 salutare , am tot cautat sa vad daca exista discutii despre modelul de televizor electa ctr 2036 emk si nu am gasit , de aceea am deschis un subiect nou .....vreau sa stiu ce serie are trafo de linii ca sa il cumpar .... stiu ca nu e bine sa intreb aici ....are cineva un hard disck de vanzare pentru notebook cu interfata ide ?multumesc Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Daca ne spuneti ce scrie pe trafo linii atunci va putem ajuta. Link spre comentariu
Vizitator anonimu Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 pe placa T402 ....pe el scrie 8720 M....atat m-am uitat atent si nu mai scrie nimic Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Va salut ! Vedeti daca va ajuta schema aceasta de aici : http://elektrotanya.com/elekta_ctr-2036 ... nload.html . In dreapta jos pe pagina respectiva, apasati pe <> Succes !!! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Cred ca este sasiul C50 de la Daewoo iar T402 ar fi DCF2217A=HR8758. La acest sasiu mai sunt date inca 2 tipuri de trafo linii, de aceea orice alt indiciu ar fi in favoarea dvs. (principalele CI de pe placa de exemplu). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum