Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme display Nokia 2630

Vizitator theniecabron

Postări Recomandate

Vizitator theniecabron

Salutari, am o problema cu un nokia 2630, si anume, dupa inlocuire display(spart) telefonul pare sa nu il suporte, se aprinde pentru o perioada scurta de timp, pierde imaginea ramanand doar simbolul bateriei, apoi revine si imaginea, temporizatorul de lumina lucreaza, dar inainte de a stinge "lumina" display-ul pierde imaginea. apoi se stinge pur si simplu cu 3 sau 4 "flashu-ri". :sparge: Gasisem ceva cu amicul google, si anume era vorba de schimbarea a 3 R smd de 100 ohm, insa la masurare sunt ok acele R. Are cineva vre-o solutie?. Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 8429kyd

1

Top autori în acest subiect

Ori displayul nu e original si e de proasta calitate, ori ai contact imperfect la mufa sau in cel mai rau caz ,daca telul a suferit socuri,piese dezlipite.Fa-i proba cu un display original daca poti face rost,vezi ca se potriveste si de la nokia 1680.

Link spre comentariu
Vizitator theniecabron

display-ul oricum nu e "original", dar de unde a fost cumparat, am fost asigurat ca are o compatibilitate buna, nu au mai avut cazuri in care sa nu functioneze corespunzator, si chiar si inainte de operatia de inlocuire a display-ului avea cam acelasi comportament. o sa incerc o studiere cu lupa si ohm-metrul, sa vedem...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări