pop_ady44 Postat Februarie 25, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2012 @pop_ady44 l-am testat, multumesc de link. Mi-a dat erori pe doua zone (614 erori in total). Deci soarta lui e pecetluita, il fac ventilator nu este neaparat sa il faci ventilator incearca un hdd regenrator dar nu il mai formata pe urma Link spre comentariu
devdas_india Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 va salut daca nu am deschis acest subiect unde trebuie rog moderatori sa il transfere la sectiunea care trebuie problema ;am primit un tv tuner dintr-o donatie dar aici intervine o problema cand instalez aplicatia calculatorul o ia razna merge incet procesorul se incalzeste (se aude culeru mergand turat )si ce este mai interesant sta la 90-95 %tv tunerul este medion cu cipset philips si in bios il gasesc asa SAA7134 TV Card aplicatia este tvr luata de pe net ce as putea sa -i fac?incearca cu alt drive Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 25, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2012 ? incearca cu alt drive ok colega dar ce draive sa incerc? ca acesta la instalat automat un program de detectat draivere problema pare sa fie aplicatia care mere aiurea Link spre comentariu
devdas_india Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 descarcal tu vezi ce scrie pe procesorul placi nul mai instala pe cel ales de alt program Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum