pop_ady44 Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 va salut daca nu am deschis acest subiect unde trebuie rog moderatori sa il transfere la sectiunea care trebuie problema ;am primit un tv tuner dintr-o donatie dar aici intervine o problema cand instalez aplicatia calculatorul o ia razna merge incet procesorul se incalzeste (se aude culeru mergand turat )si ce este mai interesant sta la 90-95 %tv tunerul este medion cu cipset philips si in bios il gasesc asa SAA7134 TV Card aplicatia este tvr luata de pe net ce as putea sa -i fac? Link spre comentariu
DonNCSS Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Asa am si eu o placa de captura,tot 7134 doar ca e produsa de mercury si nu-mi face niciun fel de smecherii.A ta s-ar putea sa fie putin defecta ori calculatorul nu o suporta dupa ce instalezi driverele.Sfatul meu e sa o dai jos si sa iei alta,caci asta e un model destul de vechi(2003) si nu isi mai face banii. icon_jook Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2012 te cred ca este un model vechi dar de ce mama ei nu mere la mine si pe alt sistem mere? Link spre comentariu
DonNCSS Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Din cauza ca sistemul tau,poate,e mai nou si biosul nu ii mai recunoaste interfata placii de captura. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Ce proces consuma multe resurse? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2012 Ce proces consuma multe resurse?da nu se vede nici un proces doar ca lureaza de -i sar fulgi sta de la 80-la 95 la suta Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Imagine de exemplu , luata de pe net Facand click pe tab-ul CPU ordoneaza procesele dupa cate resurse consuma.Crescator sau descrescator. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2012 acu am sters aceasta aplicatie dar mie nu imi arata ceva ca ar consuma /lucra pur si simplu nu coboara de acolo de la 90 % Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Deci arata CPU usage 90% ? In task manager (Ctrl-Alt-Del) in tabul processes , apoi faci un click pe tab-ul CPU, astfel le va ordona dupa cat consuma fiecare.La fiecare click se schimba ordinea,poate fi descrescatoare sau crescatoare. In exemplu foto dat se remarca procesul foldtrajlite.exe ce consuma 95% din CPU. La tine ar trebui sa apara ceva similar, cu alt nume de proces. Daca tot nu apare ceva concludent sa nu fi racit cumva ,adica vreun virus,incearca si process explorer si vezi ce procese ai pe acolo si cat consuma fiecare. Eventual deschide task manager,maximizeaza fereastra,fa un print screen si uploadeaza imaginea undeva sa vad ce-ti apare. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2012 ei racit ?da daca o dezinstalez de ce scade repede?asta este chiar aiurea io zic ca sistemul meu nu suporta tv tunerul mai spunea un coleg ceva de genu Link spre comentariu
__farad__ Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Ca sa nu deschid un topic nou, as avea o intrebare catre cei mai priceputi.Am o problema cu o unitate mai veche, mai precis cu unul din harduri (antic, din 2007). Defectul se manifesta printr-o serie de bipuri, la intervale aleatorii de timp. Bipurile provin clar din hard, este acel sunet pe care il face bratul cand ajunge la capat (am mai desfacut unul troznit si m-am jucat cu el).Informatia de pe hard o pot accesa fara probleme, capacitatea lui (data de Windows) este de aproape 40GB (atat are), problema este ca atunci cand il apuca nebuniile imi incarca enorm procesorul, il tine si 5 minute in 100%. In restul timpului oscileaza intre 5% si 40% (testat cu aceleasi aplicatii deschise).Cand il apuca, aplicatia cu cel mai mare consum de procesor este Mozilla (aproape 100%). Inainte sa-l formatez hardul respectiv a fost de sistem acum am doar muzica pe el si cateva programe salvate inainte de formatare (neinstalate, doar copiate in caz de nevoie). Intrebarea este: e pe duca sau cumva sistemul cauta in el vreun fisier ratacit si il alearga cap coada?Multumesc pt orice idee imi veti da (exceptie ideile de genul arunca-l la gunoi, oricum nu il mai folosesc momentan dar vreau sa stiu ce naiba are). Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2012 poi io zic sa il testezi cu ashampoo HDD Control si sa vezi ceva baduri sectoare defecte etc Link spre comentariu
__farad__ Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Multumesc de idee. L-am verificat dar doar cu checkdisk, din windows. Revin dupa ce il testez. Link spre comentariu
DonNCSS Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Asa am si eu un western digital de 160gb care tot asa figuri imi facea.Il lasasem gol-golut,defragmentat si sters de erori si dupa 5 minute sistemul a facut un crash major,pagubele fiind doar sursa arsa(din fericire).A doua zi l-am demontat dupe pc si l-am dus la aia de la depozitu' de calculatore(de acolo l-am luat) si le-am spus ca e defect,dar prostus de acolo ce sa stie si imi zice ca domn'le asta e bun doar ca l-ai montat gresit .Dupa ce l-am montat pe o platforma de la ei de acolo si au vazut si ei ca facea crash incontinuu s-au dumirit si mi l-au schimbat cu un Seagate de aceeasi capacitate. Link spre comentariu
__farad__ Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 @pop_ady44 l-am testat, multumesc de link. Mi-a dat erori pe doua zone (614 erori in total). Deci soarta lui e pecetluita, il fac ventilator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum