Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv teletech

Postări Recomandate

buna ziua .va rog sa ma ajutati sa identific finalul de linii a a cestui tv care a venit fara el si care pare a fi un chassi de vestel sau beko scrie ceva turceste pe el si este echipat cu urmatoarele ,sursa 44608p40 cpar 0447 si p6n,st9219,stv2248aw,tda 8174aw,tda7266.nu stiu ce defect are dar pina atunci vreau sa i gasesc finalul de linii care echipeaza acest t.multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Chinezii astia ne-au luat-o inainte si stiu ca discutam de rezistenta B-E care trebuie sa fie intre aceste limite.Am gasit pe piata multe BU808 care au aceasta rezistenta dar tot stifturi sunt.Recomandarea mea este mai bine un ban in plus dar un tranzistor de calitate luate din sursa de incredere.Eu asa procedez de ani de zile si nu am avut nici o problema.Ce e curios ca BU808 care sunt stifturi merg ca si final cu dioda(unde trebuie asa ceva) in TVuri fara sa se incalzeasca deloc deci tin bine acolo.

Link spre comentariu

o sa vad daca gasesc sa cumpar altul,intre timp am schimbat c613 cu unul de 22micro si cel de 1 micro la 250 v,cei de pe bara de 114 volti dar nimic,se aprinde ledul de stand by dar cind apas tasta program se aude un ticait dar nu pleaca din stand by,ceea ce nu nu se intimpla cu becul pus in locul finalului de linii cind acesta devenea verde. ....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări