Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa durere de cap

costy19

Postări Recomandate

Un sistem cu placa de baza Asrock N68-S3UCC+CPU Sempron LE145(2,8GHz)+DDR3-2GB+HDD SATA+DVDRW+ventilator 120mm pe spatele carcasei, consuma fix 70W reali. Asta cu placa video on-board, punand o placa video pe PCI-e se adauga consumul placii video.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costy19

8

• Dr.L

3

• Marian

2

• djlove

1

Top autori în acest subiect

Si un PC Dual Core E5200 overclickat la 3GHz (de la 2,5),cu 2x1GB DDR2 800MHz,2 HDD,placa video Nvidia 9500GT + LCD de 17" (alimentat prin sursa,din 12V) consuma ~150W (170VA) de la retea cand nu face mai nimic si 215W (235VA) cand placa video si procesorul sunt testate pe benchmarkuri.Sursa are randamentul pe la 60% si PFC pasivCate sute de wati :rade:

Link spre comentariu

Pai daca-i dadeai 13,5 in loc de 12 sigur ca a avut probleme...Uite ca-ti dau eu o idee: pune comutatorul sursei pe 110 volti; pusa-n priza de 220 va "da" putere ...dubla! (E adevarat ca numai 3 secunde pana BUBUIE ceva, dar bubuie asa de frumos!)Ai inteles gluma? Daca stii despre ce vorbesc, stii si ce sa faci!(Mie nu mi se pare chiar asa de tampita sugestia cumpararii unei surse noi! STIU ca sursa e unul din subansamblurile cele mai solicitate, condensatorii electrolitici crapa din ce in ce mai sigur si precis imediat ce le-a expirat garantia...)Orice distractie costa, nu uita!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări