Vizitator BiggY Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 nu stiu daca postez unde trebuie, vreau sa adaptez si eu o antena pe frecventa de 93.30 Mhz, si nu stiu la cati centimetri sa tai cei 2 elementi de la dipolul deschis ma puteti ajuta? Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 Pt. receptie, nu e necesara adaptarea lungimii bratelor, numai la emisie conteaza, faceti cele doua brate de 75 cm si va fi perfect. Link spre comentariu
Vizitator BiggY Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 pentru emisie vreao sa o folosesc deci 75 cm Multumesc anticipat Link spre comentariu
kuchta Petru Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 Ai inteles exact pe dos, colegul a spus 75 de cm pentru receptie, tu ai inteles 75 de cm la emisie. Dar vezi cu acea emisie cum faci ca sunt niste norme care trebuiesc respectate. Petrica Link spre comentariu
Vizitator BiggY Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 pentru emisie imi trebuie ma poti ajuta tu sa o adaptez pentru frecventa de 93.30 mhz? te rog Link spre comentariu
filypvas Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Posteaza aici si vei fi ajutat ......viewforum.php?f=29 Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Nu posta acolo, aia este sectiunea de radioamatorism. Frecventa ta nu are de a face cu radioamatorismul, aia e banda de radiodifuziune. Sectiune de piraterie radio nu avem.Pe de alta parte, daca te invat sa-ti faci antena pe frecventa aia te voi avea pe constiinta (sau poate imi vei cere 5000 lei ca sa platesti amenda. Oricum, cazierul ramane). Link spre comentariu
Vizitator BiggY Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 hai ma ajuta-ma te rog da-mi un PM cum si ce sa fac am doar sinteza de 5w amarati Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum