lus Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 buna ziua tuturor.am o masina awo/d5120 la care se aprind ledurile de la delay timmer 3,6,9h si cheita de service.nu-mi face nici o comanda in afara de blocat usa.stie cineva ce simbolizeaza?sau un dump gasesc undeva,am incercat diverse reseturi dar nu reusesc,multumesc.in rest e ok.am verificat placa pe alta msina si persista eroare din prima secunda Link spre comentariu
realconstruct Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 Ai nevoie de o alta memorie - conform codului de eroare Link spre comentariu
lus Postat Februarie 22, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2012 ce cod reprezinta,un dump sau o memorie scrisa pot gasi undeva?multumesc Link spre comentariu
realconstruct Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Ai nevoie de un dispozitiv special de la Whirlpool pentru a scrie memoria. In acel dispozitiv se gaseste si softul pentru 5120. Sfat: dute la un service specializat pentru treaba asta. Link spre comentariu
lus Postat Februarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2012 mai cautam,poate gasim un dump Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum