Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv akai ct2109ass

Postări Recomandate

• Răspunsuri 59
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

daca masor dioda de pe u1 in circuit imi da 060 ohmi de parca ar fii in scurt..am scos toate rezistentele ce pleaca de pe bara si tot degeaba..

ai scos dioda sa o masori afara din circuit ? dar cond ?

se potriveste schema Sasiu ETE-3 UOC ?

cond paralel cu dioda poti sa-l scoti de tot si vezi ce se intimpla .

"pe condensatorul mare am doar 256v" normala , daca nu ai 220-230v la retea

Link spre comentariu

am scos dioda din circuit si e buna,am pus cond de filtraj nou,am scos si ceramicul paralel cu dioda si am verificat soi e ok....schema e asemanatoare lipseste in schimb integratul tl......nu mai intlege nimic deoarece in sursa am schimbat aproape tot,integrat ,electrolitici,....am pus becul in locul finalului de linii si se aprinde 5 secund easa plapind dupa care licareste foarte putin si tensiune 24volti.... :sparge: incep sa ma gindesc la trafulchoper ca e dus....la iesire nu am nici o tensiune normala toate sunt mult mai mici decit normala

Link spre comentariu

am pus becul in locul finalului de linii si se aprinde 5 secund easa plapind dupa care licareste foarte putin si tensiune 24volti

cu becul pus in loc de final linii arata dioda pe u1 060 ohmi ? daca nu , nu are cum sa dea in circuit o rezistenta asa mica , indiferent de traful choper , doar daca are un scurt dupa diodapune becul inainte de trafo linii - scoate rez dinainte de traf
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări