Vizitator bili Postat Aprilie 2, 2006 Partajează Postat Aprilie 2, 2006 Help! Vreau sa descarc automat mesaje de pe telefon in calculator. Multumesc pentru orice idee. Link spre comentariu
cniky Postat Aprilie 3, 2006 Partajează Postat Aprilie 3, 2006 Help! Vreau sa descarc automat mesaje de pe telefon in calculator. Multumesc pentru orice idee.Si cam despre ce aparat ar fi vorba?! Link spre comentariu
Vizitator bili Postat Aprilie 6, 2006 Partajează Postat Aprilie 6, 2006 Salvarea pe calculator ar fi pentru backup. Evident e de preferat o solutie cat mai simpla si ieftina. Link spre comentariu
cniky Postat Aprilie 7, 2006 Partajează Postat Aprilie 7, 2006 si tot nu mi-ai raspuns la intrebarea de mai sus. Link spre comentariu
Vizitator bili Postat Aprilie 12, 2006 Partajează Postat Aprilie 12, 2006 Acum am nokia2600, 1100, 5100 si h150. Zapp-ul am inteles ca ar cam merge dar la magazinele lor nu au de vanzare cablu deci zero. Pentru nokia am auzit de multe softuri si cabluri dar nu am avut timp si interes pana acum. Solutia sigura este un modem GSM (de la unul din asta vin mesajele) dar e cam scump asa. In concluzie intrebarea se refera mai mult la un soft care sa stie sa faca treaba, un aparat second fac eu rost.Scuze pentru aparitiile sporadice dar am avut o perioada incarcata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum