Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Temperatură constantă a apei de la duș

norad

Postări Recomandate

Cu siguranta v-ati intalnit cu situatia in care sunteti sub dus si cineva din casa, sau un vecin de pe aceeasi coloana trage apa la toaleta si aproape instantaneu, temperatura apei creste ceea ce duce la o senzatie nu tocmai placuta.

Am citit pe net ca exista niste baterii sau valve care asigura un balans atunci cand presiunea apei calde sau reci scade, mentinand temperatura relativ constanta.

Mai multe aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Pressure_balanced_valve

Aveti idee de asa ceva in comertul din tara noastra ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• norad

2

• lorik199

1

• dorofteius

1

• vcdec

1

Top autori în acest subiect

Ultima baterie de genul asta am prins-o la reducere, la vreo 200 de ron (normal ar fi vreo 300). E una decenta (cele mai ieftine, pe la 150 de ron sint jalnice, abia poti sa le invirti robinetele). Pacat ca in citiva ani calcarul blocheaza mecanismul si nu mai functioneaza bine, acuma sint la a doua.E super meserie, eu sint pe centrala de apartament care da si ea niste variatii, plus vecinii/nevasta, inainte era o "placere" sa fac dus.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări