Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

masina de spalat Whirlpool FL5105/A

Vizitator sefu81

Postări Recomandate

Vizitator sefu81

Buna seara ,am nevoie de ajutor,am o masina de spalat Whirlpool FL5105/A cu codul de service este 857051010704 la care sa carbonizat o rezistenta de la programator,rezistenta e notata in schema R36(simptomul e ca evacueaza apa non stop)va rog daca e cineva sa-mi comunice valoarea rezistentei sau o schema electrica de la programator(ca pe net nu il gasesc)Multumesc anticipat :cry:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• realconstruct

4

• romica-b

1

• __farad__

1

Top autori în acest subiect

Vizitator sefu81

Valoarea am luat-o de pe alt programator. Fiind arsa nu te poti baza pe nici o masuratoare. Programatorul este fara colivie ( adica deschis ) ?

mii de scuze nu stiu la ce ma gandeam programatorul are colivie
Link spre comentariu
Vizitator sefu81

mii de multumiri ,aparatul functioneaza (deocamdata,inca nu am gasit cauza cred ca nu sa dat drumul la apa) :aplauze :aplauze :aplauze am pus rezistenta de 1k,cat de colivie ,la mine este o tabla care are si/sau functie de radiator pentru tiristor, inca o data mii de multumiri ca am crezut ca nu o mai fac :aplauze :aplauze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări