Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda alarma auto semidefecta..

Halflife

Postări Recomandate

Buna seara domnilor,alarma este un eaglemaster cl2100 avenit cu 2 telecomenzi(diferite ca forma dar acelasi functii/butoane, una are o antenuta telescopica).Acum 3 saptamani din nefericire imi pierdusem cheile de la masina(fiat)pe seara de viscol si ninsoare:). Din fericire(si bine ca inca nu le anulasem la reprezentanta fiindca nu as mai fi putut folosi cheia dupa, 150 ron anularea din imobilizator fara a mai putea fi reintrodusa in comp masini) dupa 3 saptamani a inceput topirea zapezii si cheile au rasarit in parcarea in care le pierdusem.Bineinteles ca au fost gasite sub gheata si pline de apa.Telecomanda din poza e cea pierduta/regasita ,cand a fost gasita era aprins ledul rosu.Am desfacut-o, decalcarat-o cu o perie aspra ..vizual se prezinta default.Insa butoanele deschidere/inchidere(cele de sus)nu mai fuctioneaza.Celelalte 2 verticale ,mod declannsare alarma si inchidere sirena functioneaza -ledul clipeste la apasarea lor.Am pus bateria cealalta de la telecomanda nefolosita- se manifesta la fel.Am masurat cu un multimetru dt830b in mod rezistenta butoanele/comutatoarele cele 4(2 cele de sus indica 1 , iar cele verticale care si functioneaza indica valori de 000....3/5~ ceva ar fi de la cele de sus intrerupere..contact imperfect.s-ar mai putea remedia problema ? multumesc, seara buna

post-25509-139829389356_thumb.jpg

post-25509-139829389384_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Halflife

3

• __farad__

1

• Big

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

salut, daca aveati completata locatia din profil v-as fi putut indruma mai bine(catre un service din zona). butoanele respective se pot inlocui fara probleme, de fapt chiar sunt consumabile.mergeti la un service care se ocupa cu alarme auto si sigur va rezolva problema.

Link spre comentariu

Este posibil sa fi patruns apa in taste. Incercati cu o bucatica de cablu sa puneti in scurt pinii fiecarei taste (atentie sa nu atingeti nimic altceva decat pinii tastelor). Daca nu functioneaza nici asa urmariti traseul de la taste pana la circuitul integrat, daca prezinta intreruperi trebuiesc refacute. Verificati cu ohme-metrul cealalta telecomanda si comparati valorile.

Link spre comentariu

wow multumesc, foarte prompti. Intre timp 10 minute..:0 tot apasandu-le si masurandu-le(ms farad pt sfatul de a le scurtcircuita) a mers unul din cele defecte apoi celalalt,dupa functioanea primului buton a mers functia lui cei drept la aprox 50 m de masina deh e frig si am incercat din casa , apoi nu au mai functionat am schimbat bateria cu cea buna nimic( pe cealalta telecomanta functioneaza). Ledul se aprinde la actionarea butoanelor.cred ca ori am apasat butoanele deodata si s-a resetat/schibat ffrecbventa si trebui reprogramata ori trebuie sa o verific mai de aproape. Cartea alarmei inca o am desi e montata de cativa ani si am vazut in ea ca exista procedeul de programare a unei telecomenzi,o sa incerc maine.Sper ca maine se va rezolva . daca nu ma voi duce la dearul de la care am luat-o in ploiesti sinvex din cate stiu avea si telecomenzi separate pt vanzare. Oricum cred ca se va repara multumita voua.

Link spre comentariu

Cum am spus am fost si la firma de la care am luat alarma acum cativa ani,le-am lasat-o 1 zi sa o verifice(probleme de contact ar fi fost la cele 2 taste sus dar se putea lucra cu ea si asa si bateria care ar fi trebuit schimbata,imi propusesera sa imi schimbe butoanele si bateria insa cand au testat-o pe masina butoanele isi cam inversasera functiile.. ceea ce stiam de dinainte.Au resetat alarma au dat initiere din nou la telecomenzi dar cea stricata tot la fel s-a manifestat.)Din ce masurasem eu 2 din cele 6 rezistente portocalii nu mai erau bune si poate microcipul dar mi-au zis ca nu au ce sa-i mai faca. de inteles.Asa ca am cumparat una noua acelasi model 55+20 lei initiera ei treaba de 5 minute.Dar am rams cu o carcasa pe care poate o voi folosi daca va fi cazul.Daca ar fi avut garnitura si membrana de protectie in interior impotriva lichidelor, asa cum am la o cheie de nissan nu s-ar mai fi prajit dar cum ieftin si bun nu prea se gaseste.. oricum sunt multumit findca cheia functioneaza normal. multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări