zal Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 În trei ani o fi reuşit să facă legăturile. Link spre comentariu
Rms Postat Martie 7, 2022 Partajează Postat Martie 7, 2022 La 30.01.2015 la 1:08, Vizitator Lenta Ionut Cristiano a spus: Acea muffa este legata la o "fata" sai spun Asa care are reglaje Hz si volum intrari high Salut ! Mai este deschis ? Am și eu o întrebare. Totodată te pot ajuta eu cu câteva poze dacă mai ai nevoie. Link spre comentariu
validae Postat Martie 10, 2022 Partajează Postat Martie 10, 2022 După şapte ani ori l-a rezolvat....ori l-a aruncat.Dacă ai bunăvoinţa de a pune ceva poze clare, vor ajuta pe alţii ce se vor afla în aceeaşi situaţie. Ai mai jos o metodă de postare, site-ul indicat de mine e Imgur (citit ,,imager,,), dar se procedează la fel pentru orice alt site de găzduire Încarci pozele pe https://imgur.com/upload După ce se încarcă pe site, dai click dreapta pe fiecare poză şi selectezi ,,Copy image,,. Revii pe forum şi dai click pe ,,Paste,, în postare.Pozele vor apărea direct. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum