Vizitator iuli4u2003 Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 salut , am un casetofon philips care nu are nici iesire de casti si nici iesire line out sau ceva in genul vrea sa inregistrez pe calculator casete audio (nu contin muzica) si as vrea sa stiu de unde pot lua iesirea stereo pentru calculator ? e posibil sa iau direct de la bornele celor doua boxe?va rog sa imi dati mai multe detalii despre aceasta opeatiune , risc cumva ceva sa ard placa de sunet?multumesc Link spre comentariu
bibanu47 Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Salut,La iesirea pentru boxe semnalul este prea puternic cel mai indicat ar fi sa apelezi la cineva sa-ti scoata o mufa din zona potentiometrului de volum al casetofonului,deci din preamplificare. Link spre comentariu
Vizitator indiscutabil34 Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Da, buna ideea lui bibanu. Ca un fel de offtopic, ce relevanta are faptul ca nu contin muzica pe ele, casetele? Link spre comentariu
bibanu47 Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Salut,Am inteles ca vrea sa culeaga semnal de undeva de la casetofon ca sa scoata pe etajul final al PC-ul.Multumesc odata pentru mistocareala si inca odata ca ai scos colegul din impas. Link spre comentariu
Vizitator fixipixi Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Daca nu ai rezolvat problema pana acum, iti spun cum am rezolvat eu. Am folosit un program gratuit: http://audacity.sourceforge.net/. Din CD-player am iesit din mufele RCA si in calculator am intrat cu mufa jack; intre cablurile cu RCA si mufa din calculator am folosit un adaptor RCA-jack. A iesit foarte bine. Succes! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum