Vizitator alecuturbo Postat Aprilie 2, 2006 Partajează Postat Aprilie 2, 2006 S-ar putea adapta cu un defazor un amplificator auto stereo ,ex: http://www.be-loud.ro/produse/Amplifica ... _Rod_2500/ (nu fac reclama) pt. putea alimenta un difuzor pe 8 ohmi(hp18w-350w) in masina? multumesc Link spre comentariu
caudiodesign Postat Aprilie 2, 2006 Partajează Postat Aprilie 2, 2006 Pai la ce-ti trebuie defazor ? Acolo e specificat ca ai o iesire in punte,deci automat semnalul de la un canal este defazat cu 180 de grade.Difuzor tau este de 8 ohmi, deci puterea aia (595 watti RMS) ar trebui sa fie cam pe jumatate Link spre comentariu
Vizitator alecuturbo Postat Aprilie 2, 2006 Partajează Postat Aprilie 2, 2006 Ai dreptate...cred ca aveam o pauza in gandire :smt021 cu acel amplificator as fi avut cam 300w/8ohmi,putin pentru hp18wSe pare ca va trebui sa renunt la hp18w pt 2 hp15w (in paralel intr-o incinta bass reflex izobarica) oricum multumesc Link spre comentariu
yuly4you Postat Aprilie 3, 2006 Partajează Postat Aprilie 3, 2006 de ce nu incerci 2 bass-boompere(nu stiu dak asha se scrie), nu se compara nici la degetul mic cu HP-urile, mai ales in ceea ce priveste basul, iar la pret sunt la fel...dak te intereseaza, spune-mi, si-ti pot da sugestii...........asta dak vrei sa-ti sara tabla de pe masina , bineinteles... :supz: :weedman: Link spre comentariu
Swat Cat Postat Aprilie 3, 2006 Partajează Postat Aprilie 3, 2006 poti sa modezi statia.... adica in loc sa fie stabila pe 4 Ohm in punte o faci stabila in 8Ohm in punte.....adica mai bagi niste spire in toroidal si asa cresti tensiunea de alimentare a statiei.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum