Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator auto-8 ohmi

Vizitator alecuturbo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Swat Cat

1

• yuly4you

1

• caudiodesign

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Pai la ce-ti trebuie defazor ? Acolo e specificat ca ai o iesire in punte,deci automat semnalul de la un canal este defazat cu 180 de grade.Difuzor tau este de 8 ohmi, deci puterea aia (595 watti RMS) ar trebui sa fie cam pe jumatate

Link spre comentariu
Vizitator alecuturbo

Ai dreptate...cred ca aveam o pauza in gandire :smt021 cu acel amplificator as fi avut cam 300w/8ohmi,putin pentru hp18wSe pare ca va trebui sa renunt la hp18w pt 2 hp15w (in paralel intr-o incinta bass reflex izobarica) oricum multumesc

Link spre comentariu

de ce nu incerci 2 bass-boompere(nu stiu dak asha se scrie), nu se compara nici la degetul mic cu HP-urile, mai ales in ceea ce priveste basul, iar la pret sunt la fel...dak te intereseaza, spune-mi, si-ti pot da sugestii...........asta dak vrei sa-ti sara tabla de pe masina , bineinteles... :supz: :weedman:

Link spre comentariu

poti sa modezi statia.... adica in loc sa fie stabila pe 4 Ohm in punte o faci stabila in 8Ohm in punte.....adica mai bagi niste spire in toroidal si asa cresti tensiunea de alimentare a statiei..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări