Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Protectie diferentiala

Vizitator buhuhu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 73
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

12

• The Stressmaker

8

• iuli09

4

• H Robert

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator buhuhu

Pai si eu ce am zis? Ca va circula doar o parte mica prin siguranta.

Pai atunci nu ar trebui sa dea afara ? Ce se intampla daca pun mana pe faza ? Da afara iar prin nul nu trece deloc curent.
Link spre comentariu

Pai in primul rand fa tu o poza la siguranta sa vedem ca e sigur diferentiala, si dupa aceea vedem care ar putea fi problema, cativa de pe forum au o banuiala ca ar fi siguranta bipolara si nu diferentiala, asa ca mai bine ne lamuresti cu acesta dilema.

Link spre comentariu

e cu siguranta vorba despre o siguranta diferentiala ...am facut si eu experimentul si intr-adevar siguranta nu decupleaza ; probabil Dr.L are dreptate : prin siguranta nu mai trece curent deloc ,altfel nu-mi explic nici eu de ce nu decupleaza.

Link spre comentariu

Adica prin nul nu mai trece curentAa,un experiment interesant: curentul sa treaca doar prin faza siguantei,nulul sa fie complet deconectat :daApoi,nulul sa fie conectat doar la intrarea in siguranta

Link spre comentariu
Vizitator buhuhu

Pai in primul rand fa tu o poza la siguranta sa vedem ca e sigur diferentiala, si dupa aceea vedem care ar putea fi problema, cativa de pe forum au o banuiala ca ar fi siguranta bipolara si nu diferentiala, asa ca mai bine ne lamuresti cu acesta dilema.

sa fim seriosi.... bipolara :))))sa inteleg ca mai sunt si blonde pe site. Sa verific eventual daca am si tensiune :)))
Link spre comentariu
Vizitator buhuhu

este vorba de nulul de lucru si nulul de protectie (impamantare).

NU ESTE DEFECTA!!!Este probata si inlocuita cu alta. Ba mai mult am simulat cu alta diferentiala sa vad ce se intampla.... NIMIC nu da afara.Nu imi mai ramana decat sa fac "bucati" o diferentiala sa vad ce se intampla acolo.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări