Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incinta linie de transmisie

Vizitator newstarinthesky

Postări Recomandate

Salut. Sunt (foarte) nou prin lumea muzicii, cel putin privita din punct de vedere electronic/tehnic.

Detin un sistem 5.1 Logitech X540 si vreau sa schimb wooferul cu unul mai bun, dar sa pastrez amplificarea.

Am cumparat un difuzor de bass (SAL AHX2030 20cm) si ma gandeam daca se merita sa fac pentru el o incinta

de tip linie de transmisie. M-am documentat putin, dar sunt confuz in anumite privinte si, mai precis, lungimea

portului si volumul lui, pe anumite portiuni (am vazut cu portiuni din port ce aveau volume diferite). E drept ca acest

tip de incinta pare sa fie destul de adaptabil (din ce-am observat), dar ma gandesc serios (si plin de dubii) la cum as

putea face o incinta de acest tip pentrun difuzorul meu. Am atasat o imagine cu doua tipuri de incinte (gasite pe internet).

Pentru un moment eram dispus sa experimentez cu un model dintre aceste doua, dar n-am idee la ce rezultate o sa am.

Pentru asta apelez la ajutorul oricarui dintre voi care a experimentat pe un astfel de tip de incinta si, eventual, imi poate

oferi niste directii/planuri/solutii.

Va multumesc mult pentru sprijin.

post-64480-139829388926_thumb.jpg

post-64480-139829388937_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• VTP

1

Top autori în acest subiect

• VTP

VTP 1 postare

Imagini postate

Multumesc mult pentru raspunsul prompt. Cumva nici nu speram la LT, cu difuzorul asta...care nu stiu cat de multe poate promite. Oricum, sunt foarte interesat de niste incinte LT, dar asta va ramane pentru mai tarziu. Acum eram curios daca merita experimentat cu LT si de diferentele (pozitive sau negative) fata de un BR.Multumesc mult inca o data.Forta.

Link spre comentariu

Nu m-am putut abtine si-am pus de un TLine pentru SAL-ul meu...si-a meritat pe deplin. Cu antifonare si tapper-ing cred ca pot scoate rezultate si mai bune.Acum ma gandesc la niste sateliti...tot TLine...numai TLine. :d

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări