Vizitator Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Buna! Am si eu o problema va rog...Daca exista o sursa si un receptor care comunica prin microunde, ar fi vreo metoda prin care am putea sa intervenim in comunicatie, eventual sa captam mesajele? Ar trebuie creat un device artizanal sau exista deja asa ceva? Si daca da, cum se numeste?Multumesc!! Link spre comentariu
yo9hnf Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 microundele "ieste" un domeniu vast (0.3GHz-300GHz). Pe ecart te intereseaza pe tine ? Ar trebuie creat un device artizanal sau exista deja asa ceva? Si daca da, cum se numeste?Multumesc!! PLACA DE RETEA WIRELESS Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Ma intereseaza 300 MHz – 3 GHz...Ce mi-ar trebui ca sa pot sa intervin in transmisiune? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Ma intereseaza 300 MHz – 3 GHz...Ce mi-ar trebui ca sa pot sa intervin in transmisiune?LICENTA !? Tu sigur vrei un receptor ? Pentru ce-ti trebuie ? Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Ma intereseaza 300 MHz – 3 GHz...Ai ceva si impotriva transmisiunilor tv in canalele UIF? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum