remus68 Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 I-as putea monta un generator mai puternic decat cel precedent ,adica mai mult de 2500W ?Depinde ce putere are motorul termic. Link spre comentariu
Luca Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Salut,de curand am achizitionat un generator electric Honda de 2500W ,dar din pacate mi sa ars motorul generator,sau mai bine zis capul de generator,am cautat pe internet dar din pacate nu am gasit decat prin America asa ceva.Aveti idee de unde as putea achizitiona un astfel de cap pentru generatorul electric ? motorul pe benzina este inca functional.I-as putea monta un cap de generator mai puternic decat cel precedent ,adica mai mult de 2500W ?Cauta un meserias sa iti rebobineze generatoru. In proportie de 95 % generatoru HONDA este facatura, asa ca nu cred ca se gaseste si piese de schimb. Link spre comentariu
bibanu47 Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Salut,Daca tu nu vrei sa iti declari locatia cum vrei sa te ajutam?Am un amic care bobineaza tot felul de minuni si care cred ca te-ar fi putut servi. Link spre comentariu
nascadorel Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Daca la un microbus schimbi motorul original si pui unul de motoreta merge?..... tot asa o sa mearga un generator de putere mai mare pe un motor termic subdimensionat, adica o sa ramana intreg generatorul dar o sa termini motorul termic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum