Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cap Generator

remus68

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

1

• nascadorel

1

• bibanu47

1

• Luca

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut,de curand am achizitionat un generator electric Honda de 2500W ,dar din pacate mi sa ars motorul generator,sau mai bine zis capul de generator,am cautat pe internet dar din pacate nu am gasit decat prin America asa ceva.Aveti idee de unde as putea achizitiona un astfel de cap pentru generatorul electric ? motorul pe benzina este inca functional.I-as putea monta un cap de generator mai puternic decat cel precedent ,adica mai mult de 2500W ?

Cauta un meserias sa iti rebobineze generatoru. In proportie de 95 % generatoru HONDA este facatura, asa ca nu cred ca se gaseste si piese de schimb.
Link spre comentariu

Daca la un microbus schimbi motorul original si pui unul de motoreta merge?..... tot asa o sa mearga un generator de putere mai mare pe un motor termic subdimensionat, adica o sa ramana intreg generatorul dar o sa termini motorul termic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări