lalihifi Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Salut !Am luat o masina second hand acum 2..3 luni !Este un Candy CE461 TX.Problema este urmatoarea :La inceputul stoarcerii si cand se opreste stoarcerea sa izbeste cuva de carcasa masinii .Sincer este f deranjant .Nu are telescoape in partea de jos are ceva pe baza de frecare o piesa in forma de U cu partea de jos prinsa de caroserie iar sus doua piese care freaca pe o tija groasa (care este prinsa de cuva masinii)Am mai reparat masini de spalat (rulmenti ,condensatori,perii) dar asta nu are telescoape jos .As dori pareri de la cei care s-au lovit de aceasta problema .Cineva mi-a zis ca acele piese tre sa aiba vaselina multa pe ele sa alunece ...acestea nu au deloc la mineMultumesc ! Link spre comentariu
realconstruct Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Cele 2 " piese " sunt telescoapele. Ungele cu vaselina deoarece la tine agata. In partea de sus trebuie sa ai si 2 arcuri - vezi daca sunt identice ( lungime, diametru, ) si daca sunt prinse de carcasa in locurile lor. Link spre comentariu
lalihifi Postat Februarie 21, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2012 Multumesc mult pentru raspuns .La arcuri ma uitasem prima oara dar erau ok ...oricum daca scapa un arc nu mai statea cuva sub nici o forma (sunt 2).Dar e greu de umblat la ea de aceea doream pareri de la cei din domeniu !Ramane de vazut daca vaselina va rezolva problema ..dar sunt de aceiasi parare cu tine ...ca agata ! Link spre comentariu
blazeu Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 La Automatic-urile romanesti amortizarea era realizata cu 2 dispozitive compuse (fiecare, din cate o ) foaie de otel pe care frecau 2 placute presate cu un arc cu foi de forma literei U (nu avea amotizoare telescopice) (constructia se aseamana cu frana cu disc, insa miscarea e oscilatorie, nu rotirea discului) Ieftin si destul de eficient. La un moment mi s-a rupt un coltar si a inceput o trancaneala!!! Am inlocuit coltarul cu unul artizanal.Poate la tine piesele au alta forma insa acelasi principiu, caz in care frecarea trebuie sa fie USCATA!Spor! Link spre comentariu
lalihifi Postat Februarie 22, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2012 frecarea trebuie sa fie USCATA!Spor!Prea tarziu...am spoit deja tot.Vad ca la rufe putine nu loveste ..ramane sa vad cand strang ma multe rufe sa vad ce si cum ! :-) Link spre comentariu
lalihifi Postat Februarie 28, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2012 La rufe multe loveste in contiunare ma bucuram degeaba !Deci loveste cand incepe turatia de stoarcere si cand se termina stoarcerea !Sare destul de frumos masina in sus cand face asta :-(Sper sa se obisnuiasca vecinii cu asta !Pana la urma ma gandesc sa caut 2 telescoape standard model nou sa bag din acelea ! Link spre comentariu
capabilu Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Si a mea face la fel e indesit dar daca o asez la poloboc nu mai fuge prin casa dar se deregleaza tot timpul imi vine s-o iau cu barosul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum